2777
2789
پریود چیزی نیس که بخای بابات حرف زدن راجبش معذرت بخای 🙌 #تابو_شکنی پریود_باعث_خجالت_نیست# & ...

اره والا یجوری اینا حرف میزنن انگار پریود چی هست

یکم زندگی کن! از مسیر لذت ببر....این لحظات دیگه تکرار نمیشن!🌱💜☘️💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پریودی مشکله؟!! 😳  عزیزم یک درصد خیلی کمی از زن ها دچار مشکلات حاد میشن موقع پریود یا قبلش که ...

عزیزم چرا همه چیزو انقدر سخت میگیری،یه عده خانوم غمگین وافسرده دور هم جمع شدیم ،یکم روحیه مون عوض بشه،حالا یه سری اقای بیشخصیت میان مثل مورچه وسط جمع لگد میپرونند

گروه رز 
عزیزم چرا همه چیزو انقدر سخت میگیری،یه عده خانوم غمگین وافسرده دور هم جمع شدیم ،یکم روحیه مون عوض بش ...

اصلا ارتباط حرفاتون رو به حرفام متوجه نشدم! 

خانوم غمگین و افسرده؟ امیدوارم شادیتونو پیدا کنید.. گرچه این عکس و تمسخر خودتون چجوری ممکنه شادی اور باشه رو درک نمیکنم.. 

در هر صورت موفق باشید 

اصلا ارتباط حرفاتون رو به حرفام متوجه نشدم!  خانوم غمگین و افسرده؟ امیدوارم شادیتونو پیدا کنید ...

ربطش  اینکه وسط شادی وشوخی یه ملت ،لطفا نیایید،تز فلسفی واخلاقی بدین،این بحثارو  بزارین برا جمع دانشجوها تون تو دانشگاه

گروه رز 
ربطش  اینکه وسط شادی وشوخی یه ملت ،لطفا نیایید،تز فلسفی واخلاقی بدین،این بحثارو  بزارین بر ...

عزیزم اینجا خونه خالتون نیست ک واسه بقییه تعیین تکلیف میکنی! حد خودتو بدون و درست صحبت کن لطفا! 

شوخی و خنده هم با لودگی و تمسخر خیلی فرق داره! واقعا درک این مفاهیم انقدر سنگینه ک اسمشو بزارید فلسفه؟! 

بجای کل کل و حمله به من یکم فکر کنید متوجه میشید من به نفع خود شما دارم حرف میزنم!! چرا در مقابل اگاهی و درست رفتار کردن انقدر گارد دارید ولی در مقابل پایین کشیدن خودتون انقدر مشتاقید؟! یکم دقت کنید شاید همینا باعث غم و افسردگیه... والا بلا حرفای من بنفع خودتون بود!!