2777
2789
عنوان

امروز یه گربه دیدم بغل خیابون...

178 بازدید | 17 پست

اصلا قلبم آتیش گرفتاااااا حالا اونورام سوپری نبود کلی رفتم تا یه سوپر پبدا کردم براش سوسیس خریدم باز کلی راه برگشتم سوسیسو دادم.

تهش چبکار کردددد😂

یکم بو کرد بعد رفت نشست اونور😐

چرا واقعاااا چرا؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😁😁🤭🤭🤣

اِجتماعی بودنّ ،،،با همه صحبت کردن ، لاس زدَن   نیست.؛ اجتماعی بودن یعنی بدونیدّ کجا  و  با چه ک                                                                                                                              ♥️JUST STUDY♥️     

راضیه به همون زباله های آخر شب 

بچه قانع بوده حتما😁😅🌹

به سراغ من اگر می آیید... نرم و آهسته بیایید... که مبادا ترکی بردارد...چینی نازک تنهایی من...https://harfeto.timefriend.net/16266025108720

😂😂یاد خودم افتادم

من از سرکار برمیگشتم

یه سگ افتاد دنبالم اروم باهام راه میومد

هی توو جوب کنار درختا نگا میکرد

فک کردم گرسنست

رفتم سوسیس خریدم براش

دادم بهش بخوره

فقط دراز کشید دستشو گذاشت رو کفشام اخرشم سوسیس نخورد😁🤦🏻

دلم در مشت فشردم...تا تو نگریزی...دریغا،جای پایت هم...به زور پنجه ام له شد

چون گوشت خودش بود دیگه  

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  
😂😂یاد خودم افتادم من از سرکار برمیگشتم یه سگ افتاد دنبالم اروم باهام راه میومد هی توو جوب کنار ...

اینم دقیقاااا دوست داشت بیاد دنبال من،اما براش سوسیس خریدم نخورد

گربه‌ها معمولاً سوسیس نمی‌خورن، جیگر مرغ براشون بگیر، درسته ضرر داره، ولی برای یه وعده سیر شدن خوبه.

تازه ما یه گربه تو پارکینگ داشتیم، یه بار براش سنگدون پختم، با سنگدونه توپ بازی می‌کرد 😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

خیلی ادویه داره اصلا بوش رو دوس ندارن نمیخورن 

کلاسشونم بالاست فقط جگر مرغ یا تن ماهی 😆

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️