2777
2789
عنوان

دکتر زنان

103 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من ۲۱ سالمه و مجردم، این ماه یه اختلالی تو پریودم به وجود اومد و سه بار تو ماه پریود شدم (هر کدومشم به فاصله‌ی یک هفته بود!) و ترسیدم خیلی. چون اولین بارم بود. حالا میخوام برم دکتر زنان که برام یه ازمایش هرمونیِ کلی و سونو بنویسه. به نظرتون معاینم میکنه دکتر؟ خیلییی سر این قضیه میترسم. اصلا دکتر چه حالتایی ممکنه معاینه کنه؟ واقعا استرس دارم 😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

معاینه نداره تاریخ پریودات رو بنویس که هول نشی یادت بره 

بعدش برات سونو مینوسه باید انجام بدی ببری نشون بدی قرص میده 

ازمایشم ممکنه بنویسه اگه سونوت مشکلی نداشته باشه

💍♥️Married
عزیزم مطمئنید؟ اگه گفت بکش پایین شلوارو چییی😭😭😭

با اون قسمت که تو فکرته کار نداره...

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)

معاینه نداره ، ولی برای بررسی رحم و هورمون ها برات سونو مینوسه باید انجام بدی ببری نشون بدی قرص میده 

ازمایشم ممکنه بنویسه اگه سونوت مشکلی نداشته باشه. اگر تهران زندگی می کنی ی دکتر خوب زنان در تهران رو میتونم دکتر نادره شایگان معرفی کنم.

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز