تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم 👩❤️💋👨 امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو داده خدایا ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍
تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم 👩❤️💋👨 امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو داده خدایا ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍
عزیزم محلول نداده بهت بشینی داخلش من هم تبخال گرفتم مقعدی خیلی عذاب آور بود احتمالا ترکیده که میسوزه این دوره رو چاره ی نیست باید تحمل کنی اون محلول خیلی خوبه
درمان داره نجات پیدا کنم از این حالت؟ اخ و نالم بلند شده
من بعد رایمانم شدم اینجور اول دوتا جوش بود بعد یهوپرشد شبیه تاول بزرگ تا ده روزی هست بعد خوب میشی باید قرص اسیکلویر و پمادشو بزنی با سشوار خودتو خشک کن تو سرکه سیب بشین میره