2777
2789
عنوان

وای کمک

202 بازدید | 12 پست

بچه ها ما دیروز رفته بودیم کوه تا غروب موندیم اونجا مارمولک و سوسمار زیاد بود نگو با وسیله ها مون یکی شوند اومده بزرگم هست امروز تو آشپزخونه دیدم گرخیدم 

نمیدونم چکار کنم 

😭😭

روز خوب تو راهه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر دست دسترس هست یه لنگه دمپایی کارشه ولی محکم بزن 

وای نمیتونم میترسم فعلا دوتا چسب موش گذاشتم درو بستم اومدم بیرون خدا کنه گیر بیافته 

حالم داره بهم میخوره از چندش😭

روز خوب تو راهه

باهاش درگیر نشو 

همون چسب بهترینه .

یا فوقش با جارو هدایتش کن سمت در بره بیرون .

بزرگیش معضله 🐊

من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤
وای نمیتونم میترسم فعلا دوتا چسب موش گذاشتم درو بستم اومدم بیرون خدا کنه گیر بیافته  حالم داره ...

نمیتونه بپره که دمپای بزن روش من موش وسوسه مارمولک  میکشم اما اگر دسترس نباشه میترسم جیغ میکشم

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

تو میتونی برو بکشش

شرمنده ولی بیشتر از ۷ تا سیم کارت ندارم 😁 باافتخار کاربری هفتممه 😎 راااااااستی به مرگ خودم قسم خواسته هام و به داشته هام تبدیل میکنم 😍💞 یه روزی تاپیک چه طوری به اونی که خواستم رسیدم رو میزنم با افتخار ازش براتون تعریف میکنم🍷💜 تنها موجودی که با نشستن به موفقیت میرسد 🐔 مرغ است 😎
باهاش درگیر نشو  همون چسب بهترینه . یا فوقش با جارو هدایتش کن سمت در بره بیرون . بزرگیش معضل ...

وای بزرگ بود اندازه قاشق بود طولش نمیدونم چطور ندیدیم با وسیله ها اومده

روز خوب تو راهه

منم یه بار یکی اومده بود تو آشپزخونه ، زیر کابینتا بود نتونستم بکشمش، کابینتا فلزی بود کف آشپزخونه هرچی بود جمع کردم زیر کابینتا رو آب گرفتم، آب آوردش بیرون کشتمش 😅😅😅

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

منم یه بار یکی اومده بود تو آشپزخونه ، زیر کابینتا بود نتونستم بکشمش، کابینتا فلزی بود کف آشپزخونه ه ...

افرین واقعا من نمیتونم از ترس سکته میکنم 🥺همین الانشم حالت تهوع گرفتم از چندشش

روز خوب تو راهه
افرین واقعا من نمیتونم از ترس سکته میکنم 🥺همین الانشم حالت تهوع گرفتم از چندشش

یه چیزی میذاشتی رو چسب موشه به هوای خوردن بیاد گرفتار شه، الان گشنشه حتما 😅

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!