2777
2789
عنوان

استفراغ بعداز ضربه به سر

| مشاهده متن کامل بحث + 2050 بازدید | 28 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به از چند ساعت بالا اورد؟

تا ۲۴ ساعت بعد ضربه دککتر گفت خطرناکه

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

با آژانس برو 

بیدارش کن 

بازم‌خودت میدونی دختر خواهرشوهر منم همین سنی بود خورد زمین با سر زنگ‌زدم دکتر پسرم گفت ختما بیارین بیمارستان تا چک‌بشه چون بعد ضربه به سر بالا اورده البته اون نیم ساعت بعد ضربه بالا اورد

حق داری الان تو این اوضاع کرونا آدم میترسه بره دکتر و بیمارستان ولی یه ماشین بگیر ببرش بذار خیالت راحت بشه یا به همسرت زنگ‌بزن‌ مرخصی بگیره بیاد ببرین

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
با آژانس برو  بیدارش کن  بازم‌خودت میدونی دختر خواهرشوهر منم همین سنی بود خورد زمین با س ...

مشکل اینجاست یکساله دارم جدا میشم خونه بابامم 

بابامم نیست مامانمم مدرسه س 😭 روستام کسی نیست باهاش برم باید برم شهر

زنگ بزنم اورژانس؟

میخندم به جهانی که غمش را به رخ ما میکشد 
مشکل اینجاست یکساله دارم جدا میشم خونه بابامم  بابامم نیست مامانمم مدرسه س 😭 روستام کسی نیست ...

آره بزن نهایت میان خونه چک میکنن.پسر منم خورده بود زمین زنگ زدم دکتر گفت بالا آورد .چشاش سیاهیش رفت خطر ناکه

مشکل اینجاست یکساله دارم جدا میشم خونه بابامم  بابامم نیست مامانمم مدرسه س 😭 روستام کسی نیست ...

عزیزم😢 

باز زنگ بزن اورژانس هر چند اونا هم میگن ببر دکتر 

ولی شاید ماشین فرستادن 

یه بار دختر منم جوهر ماژیک و یه ذره تو دهنش کرده بود زنگ زدیم سریع نیرو فرستادن 

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...

خواب چیه بیدارش کن ببرش اسنپ

تاکسی بگیر برو

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت

یعنی از وقتی بچت دنیا اومده داری جدا میشی چرا

حتما زنگ بابات بزن بیاد

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت

چیشد اسی بچت بهتره چیکار کردی