2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات  انجام دادم

نتیجه تفال :
۱-   لسان الغیب در بیتهای ۵-۶۷- به ترتیب فرماید ( ارادتی و محبتی نشان بده و برای رضای خدا اندکی تامل کن و کنجکاوی مکن زیرا بالاخره پی می بری که من تا چه اندازه از عالم درویشی بی خبرم )( ای بادصبااین شعر که برخاسته ازخون دلم است به سوی یار ببر و پیغام دل مرا برسان زیرا مژگان سیاه یار چنان تیز است که برته قلبم خورده و مجروح محبوبم کرده است )( من اگر شراب می خورم یانمی خورم کاری با دیگران ندرام من که به کسی آزار نمی رسانم و راز میگساری را پنهان کرده ام پس من شناسای وقت خود و راز خود می باشم و عیش را از دست نمی دهم ) خود تفسیر کنید
۲-   کار شما درست است ولی قدری تند و خشن عمل م یکنید  وعجله دارید از سخن دیگران ناراحت نشوید بسیارمفیداست که با شخص با تجربه و عالمی مشورت کنیدو به سخنان وی توجه نمایید و ازحرف مردم عامی ناراحتی نشوید و به کار خود ادامه دهید که اگر تلاش و کوشش و دقترا همراه سازید بر رقیبان پیروزمی شوید و موفقیت در چند قدمی قرار می گیرد پس بر خداوند توکل کنیدو راز خود را به کسی نگویید
۳-   اگر دیگران می گویند ای کار فایده ای ندارد و موفق نمی شوید بدینجهت می باشد اولاً خودخواهی شما موجب شده که به سخنان خیر اندیشان توجه نکنید ثانیاً تردیدو وسواس شما را مشاهده می کنند بنابر این از هم اکنون با اراده ای قوی و مصمم گام ردارید حتماً موفق می شودی
۴-   شخصی در کمین فریب همسر یامادر شماست به او بگویید اب اومعامله نکند و از طرفی به زودی خوابی خوش خواهید دید
۵-   فرزندم روحهای کوچک به آب حوض می مانند که با کوچکترین حادثه آلوده می شوندو روحهای بزرگ به دریا می مانند که همه چیز آلوده رادر خویش پاک میکنند به شما تبریک می گویم روحی بزرگ دار ی پس مرا حتماً دعا کنید
https://harfeto.timefriend.net/16208550532255
نیت کردم🙏

تیجه تفال :‌
۱-   مدت زیاردی است که در طلب علم و دانش و کسب فقایل و مکارم اخلاق تلاش کرده و نزد خاص و عام مقبولیت داردی حیف است که با مسائل یش پا افتاده که دور از شان و مقام خانوادگی شماست خود را از مسیر حقیقی و عالی خود دور سازید هر چه فوری اندیشه جدیدی را رقم بزندی و ب توسن هوا وهوس نهیب بزندی و خود را آگاه سازید که توسن وجود شما راه درست را انتخاب کند و از بی راهه نرود که زندگی سعادتمندی د رانتظار شماست
۲-   از زبان حسوردان و بداندیشان کو چکترین ناراحتی نداشته باشید بلکه بر خدای یگانه توکل کنید و بدانید که کبوتر موفقیت و کامیابی بر بام خانه شماد رحال آشیانه ساختن است پس لازم است خوددار باکیاست شکیبا و مهربان باشید
۳-   خواجه در بیت ۱-۲- فرنلیذ ( خیلی وقت است که من در طلب وصال جانان هر روز گام بر می دارم و در جستجوی وصال محوبب در تلاش هستم و پیوسته دست شفاعت به سوی نیک نامی دراز می کنم )( برای اینکه روز خود را بدون ماه مه رافروز خود نگذرانم دامی می گذارم تا پرنده عشق را شکار کنم ) خو د تفسیر کنید
۴-   عزیزم بزرگترین حقی که دیگران بر گردن تو دارنداز کوچک ترن حقی که خود بر گر دن خویش داری کوچک تر است پس فروب دل پدر و ماد ررابدست بیاور یکی از عزیزان شما دچار ناراحتی است و سخت به شمانیازمند است به او کمک کنید که خداوند به شما کمک میکند
۵-   این نیت انجام م یگیرد بیمار شفا می یابد فرزند به دنیا می آید خانه خریده م یشود ولی اردواج و طالق مقدمات آن فراهم نیست د رامور علمی و تجارت موفقیت همگام است
https://harfeto.timefriend.net/16208550532255