2821
2789
عنوان

شماره مجازی 🚶🏼‍♀️🖤

135 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها من خیلی به شماره مجازی نیاز دارم چند نوع برنامه نصب کزدم ولی هیچکدوم ب دردم نخورد لطفاً اگه کسی بلده برام درست کنه خیلی خیلی لازم دارم 😭😭😭😭💔💔💔💔

لطفاً کمکم کنید 😭💔💔💔💔

خیلی ممنون از شما 🙂🖤💋

Tired

من یه پسره بود گف بیا بت رایگان بدم دیگه یادم رف آیدیشم گم کردم ازش نگرفتم 

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اوکی گلم ولی کاش یکی بود میتونس بم کمک کنه🚶🏼‍♀️🖤

حالا عه یکی میگیری 

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

کسی نیسش خوع 🚶🏼‍♀️

منم خیلی وقته دنبال شماره ی مجازیم 

سلام گلم خواستی من میفروشم هم واسه واتساپ هم تلگرام

آیدی تل تو بده لطفا منم شماره مجازی میخوام