2821
2789
عنوان

تیرگی زیر بغل

213 بازدید | 10 پست

سلام به همه دوستان عزیز 

۱۸سالمه که تا الان برای از بین بردن موهای زیر بغل ام از ژیلت استفاده می کردم الان کندوها هست که از تیزبر استفاده می کنم ولی زیر بغلم تیره شده و عذاب اوره نمی تونم توی لباس لختی دست هامو بالا ببرم چه راهکار هایی برای از بین بردنش هست

و اینکه من شنیدم باید یه لیزر مخصوص انجام بدی پیش هر دکتری بری لیزر کنی فرق نداره یا حتما باید پیش یه دکتر خوب بری؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واجبی یا همون نوره اصل مال منو روشن کرد الانم میرم اپیلاسیون

نه میگم برگررد..نه میگم اینجا خوبه بی تو..نه میگم ول کن..واسه من کل زندگیتو..نه میگم قلبم نمیتپه بی تو..میتپه اما خب یه چیز دیگه ای تو..من دلم تنگه واسه یه دلخوشیه کوچیک..واسه یه همسفره ساده ک باهاش جر بدم این جاده رو با موزیک
موم عربی هم سفید میکنه ؟

نه رفتی بگو موم بیکینی الوئه ورا

نه میگم برگررد..نه میگم اینجا خوبه بی تو..نه میگم ول کن..واسه من کل زندگیتو..نه میگم قلبم نمیتپه بی تو..میتپه اما خب یه چیز دیگه ای تو..من دلم تنگه واسه یه دلخوشیه کوچیک..واسه یه همسفره ساده ک باهاش جر بدم این جاده رو با موزیک
عه اون سفید میکنه ؟

واسه من خوب بود

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز