2777
2789
عنوان

چتونه😶

82 بازدید | 6 پست

نمبخام به کسی بی ادبی کنم اما متاسفانه متاسفانه ببخشید بیشتر دخترا همش ذهنشون گیر ازدواج و جنس مخالفه انگار تموم زندگیشون وابسته به مرداست و خوشون به تنهایی نمیتونن به ارزو و خواسته هاشون برسن 

لطفا بس کنید برا خودتون ارزش قائل باشید 🤍

دوستان لطفا فقط ریپ بزنین لایک نکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی اینجوری فکر میکنن👀 هی چه کنیم انگار پسر نباشه یا مرد نباشه زندگی تمامه،😐💔⁦🚶🏼‍♀️⁩ طرف ۱۶ سالشه دنباله شوهره

نگین حرف میزنه😔🙌 این اکانت دست دو نفر می‌باشد فرزندم😐🙌 یکی من یکی ی پسر یعنی ممد/:  😔🙌 یونو

چون ازدواج و جنس مخالف هم يك جور نيازه بالاخره

يه دختر مثلا ٣٠ ساله چقدر خودشو با كلاس و كار و دوست سرگرم كنه. بالاخره يه جايي به همدم از نوع جنس مخالف نياز داره

ببينم تورو...👀.                                                                     ديدمت برو🤣
چون ازدواج و جنس مخالف هم يك جور نيازه بالاخره يه دختر مثلا ٣٠ ساله چقدر خودشو با كلاس و كار و دوست ...

صدرصد اما ازدواج تنها راه رسیدن به خواسته ها نیست 

دوستان لطفا فقط ریپ بزنین لایک نکنید