2777
2789
عنوان

این اعتقاد اشتباهه؟

205 بازدید | 15 پست

اینکه یه نفر نماز روزه حتما بگیره رو قبول ندارم 

دینم انسانیته

که همه باید انسانیت داشته باشن حالا مذهبی یا غیر مذهبی 

بعدش اصلا تو کتم نمیره خدا مثلا فلان مسئول دزد و اختلاس گر که مهر نماز تو پیشونیشه ببره بهشت اونوقت اون خیری که تو اروپا داره کلی بیمارستان می سازه رو ببره جهنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرار نیس خدا همچین کاری کنه ...ولی کسی ک خدارو قبول داره باید ازدستورات خداهم پیروی کنه و خب نمازو روزه امر واجب و ازدستورات خدا هستندو اصلا انسانیت موضوع جداییه 

واسه رسیدن به خواسته هام ی صلوات بفرس...انشاا...هم من هم خودت به خواسته هامون برسیم ...ممنون🌻

خیر خدا فلان مسئول دزد رو نمیبره بهشت  اون نمازش هم به درد خودش میخوره مرتیکه خخخ

چه در دل من ... چه در سر تو ...                                         من از تو رسیدم به باور تو   [(تو بودی و من )]

حب معلومه اونکه دزدی میکنه نمیره بهشت همه چی که به ظاهر نیست 

از اونورم هرکی کار خوب کنه حتی در حق یه حیوون اونم میبینه نتیجه خوبیشو

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم  پیج‌صندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃
قرار نیس خدا همچین کاری کنه ...ولی کسی ک خدارو قبول داره باید ازدستورات خداهم پیروی کنه و خب نمازو ر ...

تو برنامه می گفتن فقط شیعیان بهشتی ان 

یعنی بقیه جهنمی ان حتی ادم خوبا دینا دیگه چون مسلمون نیستن

تو برنامه می گفتن فقط شیعیان بهشتی ان  یعنی بقیه جهنمی ان حتی ادم خوبا دینا دیگه چون مسلمون نی ...

خدا با هرکس مطابق باورهاش رفتار میکنه ...

منم مدتهاست دارم مطالعه میکنم در این مورد

و از نظر من بهترین دین ، یکتاپرستیه

مگر از این جهان چه میخواهیم ،که در خداییِ خدا یافت نمیشود ؟؟
تو برنامه می گفتن فقط شیعیان بهشتی ان  یعنی بقیه جهنمی ان حتی ادم خوبا دینا دیگه چون مسلمون نی ...

در این مورد اینجوری نیس ک هر شیعه ای بهشتی باشه یا بقیه جهننی ...شیعه میتونه باشع ک فقط اسم شیعرو یدک بکشه و یا مسلمونیو فقط ب اسم داشته باش ولی امر خدارو انجام نده ...همینطور برعکس ...ولی جدا ازاینا خدا به پیامبر فرمودن دین مورد قبول درنزد من اسلام هست ولی این به معنی بهشتی بودن همشون نیس...

واسه رسیدن به خواسته هام ی صلوات بفرس...انشاا...هم من هم خودت به خواسته هامون برسیم ...ممنون🌻