2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زود بذار 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

خسته نشدی ؟ 

پسر داییت هیچکدومو نمیگیره 😐

ولی بزار دل نمیشکنم

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

باورم نمیشه زود رسیدم 

اول اینکه ی صلوات مهمونم کن آاااا قربونت ...  بعداینکه لایکم نکن عزیز من مرسییییی ازت ...  واینکه علاقه خاصی ب کله پاچه و اسم رها دارم ...  و و و عاشق خونوادمو پسرمو شوهرمم...  درون گرایی مزخرفی دارم همش فکرای چرت پرت تو سرمه ...  تو برخورد اول همه میگن خیلی بامزوشیرینم ...  دیگه اینکه نی نی یار کاربری سوممه ولم کن دیگه شماره ندارم...  وووو در آخررر                                                                                                ❤شکرت خدای قشنگم❤