2777
2789
عنوان

خانوما بیاید 😢

136 بازدید | 25 پست

سلام

راهنمایی کنید اگه تجربه دارید😭 من یه سری جوش ریز همرنگ پوستم با خارش توی لب فرعی بیکینیم زدم چندتاشم فکر کنم زخم شده میسوزه 

فردا میخوام برم پیش متخصص ولی الان دلهره گرفتم نگرانم

عزیزم اینی که شما  داری میگی تبخال تناسلی حتما حتما فردا برو دکتر ممکنه کمی تب کنی

یا این یکی دو روزه تب کرده باشی

برو دکتر. اون جوشا تازه زده بعد سر باز میکنه. بهت پماد مید زود خوب ‌میشی جای  نگرانی نیست 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد✨🌱لیسانس حقوقم و این یکی از افتخاراتم 😎😌.       ...من رای نمیدهم#

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اینی که شما  داری میگی تبخال تناسلی حتما حتما فردا برو دکتر ممکنه کمی تب کنی   ...

یا ایلفضل نگووووو😭

من میگم شاید عفونت دارم اخه کشاله رانم و زیر دلم و پهلومم یخورده درد داره

اره ولی فکر نکنم تبخال باشه چون خلی جوش های ریز ریز زده جوشاشم چرکی نیست 

اولش ریز ریز و صورتیه هنگام ادرار سوزش داره بعد‌گذشت چندروز سره باز میکنه

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد✨🌱لیسانس حقوقم و این یکی از افتخاراتم 😎😌.       ...من رای نمیدهم#
یا ایلفضل نگووووو😭 من میگم شاید عفونت دارم اخه کشاله رانم و زیر دلم و پهلومم یخورده درد داره

اون بخاطر غدد لنفته  

جوشا یه جا نیستنا پخشه هرجایی یه دونه

ببین شکلش اینجوریه. واستا عکس بدم 

ممکنه رو دلبه داخلی یا خارجی بیکینی  بروز کنه اولش. برجستگیش کمه  ولی به مرور توش پر میشه درد ناک میشه 

احتمال اولین باره همچین چیزی برات رخ میده 

رابطه جنسی داشتی درسته؟؟

حالا باید چیکار کنم تا کی قراره همینجور باشم

هیچی نگران نداره اولا که ما حدس میزنیم این باشه شاید فردا رفتی دکتر و تشخیص دکترت چیز دیگه ای بود ولی شواهد نشون میده همین بیماری هست اصلا و ابدا. چیز خطر ناکی نیست فقط این بار اینطوری میشی و احتمالش خیلی کمه ک مجدد این دونه ها سروکلشون  پیدا بشه پماد داره پیش دکتر خوب بری نهایت ۷ روز اکی میشی فقط دیگه نمیتونی زایمان طبیعی انجام بدی همین