2777
2789
عنوان

چمه؟😔

122 بازدید | 9 پست

نه هدفی 

نه انگیزه ای 

نه دوستی 

نه رفیقی 

نه دوس پسری 

نه کراشی 

نه عشقی

نه خاستگاری 

نه شوهری 

نه درس و دانشگاهی 

هییییچیییی...هیچی ندارم!!!!

نه دیگه حس بیرون رفتن دارم نه اهنگ گوش دادن و فیلم دیدن ونه حتی دیگه به خودم میرسم...

کلی از همسنام جا موندم از همه لحاظ...

چرا اینجوری شدم اخه 

۲۱سالمه ولی حس و حال پیرزنای ۸۰ساله رو دارم :))

ی تغییری بده ب زندگیت 

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هعی خواهر بیا حرف بزنیم که دقیقا حال منو داری امروزم با بابام یه دعوای مفصل داشتم سر تمام این مشایل جدا ازینا اعتماد بنفسم هم پایینه بی عرضه هم خطاب میشم 21 سالمم هست چقدر شبیه همیم...

لایکم نکنید ممنونم😘

اعتماد بنفست ا دست دادی عزیزم،سنت ک پایینه برو دانشگاه درس ادامه بده برو سر یه کاری هنری یاد بگیر مطمن باش کلی دوست پیدا میکنی با افراد جدید اشنا میشی اعتماد بنفست بر میگرده و قطعا خواستگار برات میاد و ......هیچ وقت خودت با هم سنات مقایسه نکن یکی تو بیست و سه چار سالگی لیسانس داره یکی تو سی سالگی یکی هژده ازدواج میکنه یکی سی و ....اصلا دلیل نمیشه چون اونا زودتر گرفتن خوشبختن ،توام ممکنه بیست و چهار ازدواج کنی یا امسال بری دانشگاه و ...کلی روزای خوب در انتظارته از چی نگرانی ،توکل کن بخدا خودش بهترینا رو برات رقم میزنه

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
هعی خواهر بیا حرف بزنیم که دقیقا حال منو داری امروزم با بابام یه دعوای مفصل داشتم سر تمام این مشایل ...

اخی میفهمم حالتو..

منم الان ۱۰ماهه که با بابام حرف نمیزنم(کتکم زده بود)

ولی حتی یه بارم نیومد از دلم دربیاره

اخی میفهمم حالتو.. منم الان ۱۰ماهه که با بابام حرف نمیزنم(کتکم زده بود) ولی حتی یه بارم نیومد از د ...

من خودم خریت میکنم..میدونی قدر زندگیمو نمیدونم..از افسردگیه از تنبلیه واقن نمیدونم...فقط دلم میخواد همه چیزو زودتر درست کنم:( میدونی خسته شدم خسته:( تازه کنکورم دارم...

لایکم نکنید ممنونم😘