2777
2789
عنوان

ضدآفتاب

123 بازدید | 8 پست

سلام دوستان کسی از ضدآفتاب کرم پودری ellaroاستفاده کرده؟

ضدآفتاب کرم پودری مدیسان چطوره؟

پدرم نه توان بدست اوردنت رو دارم نه توان فراموش کردنت سهم من از تو فقط دلتنگیست...

الارو خیلی خوبه قبلا استفاده میکردم الانم اوریاژ میزنم خیلیییی راضیم

چشم برهم زدنی مردکوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم💓💓

الارو خوبه ولی پوشانندگی نداره بعد یمدت ک رو صورتت میمونه انگا پوست میندازه صورت

مدیسان عاااالیه پوشانندگیش فوق‌العادس ولی بعدش سنیگنه رو پوست

البته واسه من ک اینجوری بودن شما رو نمیدونم

الان دارم نوروا اکتی پور میزنم خعلی عالیه سبک و رنگ پوست دیگ بیخیال پوشانندگی شدم چون یمدته پوستم خعلی بد شده اعتقادم فلا بر اینه ک ضدافتاب اصل و خوب باید همیجو باشه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الارو خوبه ولی پوشانندگی نداره بعد یمدت ک رو صورتت میمونه انگا پوست میندازه صورت مدیسان عاااالیه پو ...

من خودم از مدیسان  استفاده کردم تعریف ellaroرو شنیدم خواستم ببینم اگه خوبه این سری از این بگیرم 

پدرم نه توان بدست اوردنت رو دارم نه توان فراموش کردنت سهم من از تو فقط دلتنگیست...
الارو خوبه ولی پوشانندگی نداره بعد یمدت ک رو صورتت میمونه انگا پوست میندازه صورت مدیسان عاااالیه پو ...

نوروا پوشانندگیش چطوره؟

من خودم از مدیسان  استفاده کردم تعریف ellaroرو شنیدم خواستم ببینم اگه خوبه این سری از این بگیرم ...

یکی از فامیلامون ک چندین ساله استفاده میکنه میگ راضیم ب پوستشم افتاده از اول،کرم با کرم فرق داره عزیزم

نوروا پوشانندگیش چطوره؟

اصلا پوشانندگی نداره،بنظرم اگ واقعا میخای ضدافتاب باشه و پوستت از بین نره هم این خوبه هم خعلی مارکایه دیگ هس ولی اگ برا ارایش میخای خب باید بقیه چیزاشم بجون بخری،برا ارایشت بنظرم ی کرم پودر جدا بگیر چون بعضیا میگن اصلا نباید کرم پودر با ضدافتاب باشه فرمول تغییر پیدا میکته باعث لک و اینا میشه

من ک خودم همینکارو کردم نوروا واسه کار میزنم ک زیاد برام مهم نی و همش ماسک رو صورتمه،اصلنم تو افتاب نیسم ولی بخاطر اشعه خورشید ولامپ واینا میزنم ک سبکم هس پوستمم اذیت نمیشه،واسه ارایشم کرم پودر جدا

اصلا پوشانندگی نداره،بنظرم اگ واقعا میخای ضدافتاب باشه و پوستت از بین نره هم این خوبه هم خعلی مارکای ...

ممنون عزیزم