2777
2789

سلام عزیزای من . دنبال یک باشگاه خوب هستم بدنسازی یا trx. یا هرچیزی غیر از ایروبیک. دوستان باشگاه خوب توی مشهد میشناسید که خصوصا عصرها باشه ممنون میشم. من خونم محدوده امام خمینی هست و قبلا باشگاه پرداد وکیل آباد میرفتم که خوب الان دنبال اینم جای نزدیکتر پیدا کنم یا هرجایی که خوش مسیر باشه. ممنون ازتون. کمک کنید  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو ی این شرایط نری باشگاه بهتر هم هست ، دوست داشتی خصوصی پ بده توی خونه راهنمایی ت کنم نتیجه هم بگیر ...

ممنون عزیزم خودم باتمرینات مناسب توی خونه آشنا هستم ولی دوست دارم باشگاه برم البته الان با ظرفیت محدود برگزار میکنن‌. بازم ممنون ازت مهربون

عزیزم از پرداد راضی بودی؟

در کل باشگاه خوبیه. مربی ها هم خوب هستن اما نسبت به اوایل افتتاح کیفیتش پایین تر اومده سالای جدید از لحاظ شلوغی خصوصا ‌‌‌. ولی در کل اگه کلاسایی مثل تی ار ایکس اسپینینگ هرچی غیر بدنسازی برید خیلی عالیه. بدنسازی چون مربی های نیمه خصوصی میان برای شاگرداشون وسایل رو نگه میدارن من نمی‌پسندم مگر اینکهش ما صبح یا ظهر که خلوته برید

جنم عزیزم‌بپرسید

عزیزم من ۶دی متوجه برآمدگی زیر گردنم شدم رفتم سونو دوتا کیست بود به اندازه های ۳ونیم در ۲ونیم سانت ویکی دیگه ۲میل وندول ۸میل 

کیست بزرگ همزمان بانمونه برداری تخلیه شد الان مونده اون ندول وکیست کوچیکه که الان کمی ندول درد داره طبیعیه ؟؟؟

جواب نمونه بردادی ازکیست بدنبود وگفت سه ماه دیگه بیا سونو مجدد 

عزیزم من ۶دی متوجه برآمدگی زیر گردنم شدم رفتم سونو دوتا کیست بود به اندازه های ۳ونیم در ۲ونیم سانت و ...

آره این یکم‌درد طبیعیه اصلا مسئله مهمی نیست بخوای خودتو درگیرش کنی. شما یک‌جوش زیرپوستی هم داشته باشی ممکنه جاش درد داشته باشه. فقط دستکاری نکن معلومه هی دست میزنی درد میگیره.

بازم میگم اصلا مسئله تیروئید هیچ چیز مهمی نیست تازه شما هم که خوش خیم بوده

آره این یکم‌درد طبیعیه اصلا مسئله مهمی نیست بخوای خودتو درگیرش کنی. شما یک‌جوش زیرپوستی هم داشته باش ...

شما اون موقع که ندول رو داشتی دارویی بهت ندادن که کنترل کنه که بزرگتر نشه دکتری که من رفتم مثل دکتر شماس دکتر خوبیه ولی وقت نمیذاره واسه بیمار 

الان که میبینم چندنفر توسایت ندول داشتن خیالم راحتتر شده فقط ترسم بابت بزرگ شدنشه چون الان ۸ میله 

شما اون موقع که ندول رو داشتی دارویی بهت ندادن که کنترل کنه که بزرگتر نشه دکتری که من رفتم مثل دکتر ...

ببین من همینجا هم گفتم به قول دکترم فقط در سه حالت عمل لازمه یا سرطان باشه و همون بدخیمی یا خیلی بزرگ باشه که جلوی بلع رو بگیره یا مشکل رو تارای صوتی ایجاد کنه یا صرفا از جهت زیبایی بخوای برجسته نباشه.

به هرحال اگه لازم باشه عمل یا دارو یا هرچیزی بهت میگن.

انتخاب یک دکتر باحوصله خیلی مهمه من این دکتر دومیم اینقدر باحوصلست وقت میزاره و به حرفات گوش میده لذت میبری.

به هرحال اصلا جای نگرانی نیست. من دوساله بدون تیروئیدم زندگیم با قبل فرقی نداشته سالم و سلامت مثل قبل

2790
2778
2791
2779
2792