_hediyeh مدیر استارتر عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 570 عنوان کمک 81 بازدید | 8 پست سلام دوستانمن امروز سونو انجام دادم،تشخیص تنبلی تخمدان و کیست ۲ سانتی برام دادن،و امپول و قرص متفورمین،ایا کسی تجربه ای داره در این مورد؟ایا دراینده برای بارداری به مشکل میخورم؟خیلی ناراحتم😭 و خدایی که به شدت کافی ست❤ 1400/02/28 | 22:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطما1400 عضویت: 1399/08/11 تعداد پست: 2311 نگران نباش.با متفورمین و دارو از بین میره.منم خودم تنبلی داشتم.پریودیم یکی دو ماهی طول میکشید.بعدشم خواهر نبینی خوتریزی وحشتناک ولی خدا را شکر الان بهتر شدمتو دوران پاکی شبا نصف استکان عرق رازیانه بخور
parisss2737 عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 1672 نگران نباش عزیزمعلم پیشرفت کرده فقط تحت درمان باش پیاده روی روزانه برای تنبلی خیلی خوبه حتما برو اگر اضافه وزن داری رژیم بگیرکیست هم من داشتم خود به خود خوب شد دکتر تشخیص بده با دارو هم خوب میشهنگران نباش
_hediyeh مدیر استارتر عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 570 نگران نباش. با متفورمین و دارو از بین میره. منم خودم تنبلی داشتم. پریودیم یکی دو ماهی طول میکشید. ... من خیلی سهل انگاری کردم نرفتم دکترشاید تو سال گذشته دوبار درست حسابی عادت شدمممنون از گفتن تجربهت عزیزم😍 و خدایی که به شدت کافی ست❤
فاطما1400 عضویت: 1399/08/11 تعداد پست: 2311 من خیلی سهل انگاری کردم نرفتم دکترشاید تو سال گذشته دوبار درست حسابی عادت شدم ممنون از گفتن تجربهت ... خواهش میکنم.پیگیرش باش.ول کنی بدتر میشه.عرق رازیانه معجزه میکنه. البته اگه کیست سینه نداری بخور.خود متفورمین هم لتغر میکنه
_hediyeh مدیر استارتر عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 570 نگران نباش عزیزم علم پیشرفت کرده فقط تحت درمان باش پیاده روی روزانه برای تنبلی خیلی خوبه حتم ... توکل به خدانه حقیقتا اضافه وزن ندارم و امروز دکتر خیلی ترسوندتم که متفورمین مبدم بهت اما سطح قندتو مبندازهممنونم ازت عزیزم😍🌺 و خدایی که به شدت کافی ست❤
_hediyeh مدیر استارتر عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 570 خواهش میکنم. پیگیرش باش. ول کنی بدتر میشه. عرق رازیانه معجزه میکنه. البته اگه کیست سینه نداری بخو ... مرسی واقعاحتما استفاده میکنم رازیانرو😍😍😍 و خدایی که به شدت کافی ست❤
parisss2737 عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 1672 توکل به خدا نه حقیقتا اضافه وزن ندارم و امروز دکتر خیلی ترسوندتم که متفورمین مبدم بهت اما سطح قندتو ... عزیزم من الان ۱ سال متفورمین میخورم چیز خاصی نیست مفید هم هست برای تخمدان تحت نظر دکتر باش پریود هات منظم بشه اصلا نذار پشت گوش
_hediyeh مدیر استارتر عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 570 عزیزم من الان ۱ سال متفورمین میخورم چیز خاصی نیست مفید هم هست برای تخمدان تحت نظر دکتر باش پر ... مرسی عزیزم بابت راهنماااییت😍 و خدایی که به شدت کافی ست❤