2777
2789
عنوان

دورهمی خصوصی🥀

| مشاهده متن کامل بحث + 14282 بازدید | 2764 پست

پیرمرد به منشی اش گفت: یه هفته بریم شمال!

منشی به شوهرش گفت: یه هفته میرم ماموریت!

شوهره به دوست دخترش گفت: یه هفته خونه خالیه!

دوست دخترش به شاگرد خصوصیش گفت: یه هفته میره مرخصی!

شاگرد به مادرش گفت: یه هفته تعطیلیم!!!

مادره زنگ زد به پدرش گفت: 

آقاجون پسرم یه هفته تعطیله، میشه دسته جمعی بریم شمال؟!

پیرمرد زنگ زد قرار با منشی اش کنسل کرد......

مشتی زمین گرده....!!!

آدم_باشیم#         این متن یکی از تاپیکای انابل بود....خدایی حال کردم با این  

من نیستم زیاد حرف نزنین😐

برم بخوابم سه شبه نخوابیدم😂

شب بخیر 

خدافظ

↩ من ↪ سه نفرم ….✖ خودم ✖ غرورم ✖ اونروی سگم:-}😈من همینم که هستم:-!😎شاخ نیستم چون گاو نیستم=)✌خاص نیستم چون عقده ندارم;)😏بالا نیستم چون پرچم نیستم:-( 😌فقط یه آدمم چیزی که خیلیا نیستن …😏✌هے فِلانے…وقتے رفتے حتے فِکر برگشتَـم نَکندَر دُنیـاے مَـــنهیچ آشغٰالے بازیـافت نمیـشـود:))🔪ﺳــﻼﻣــﺘـــﯽِ ﺍﻭﻧﺎﯾــﯽ ﮐــﻪﺑــﺪِ ﻣـﺎﺭﻭ ﮔـــُــﻔـﺘـﻦُ ؛✘ﻣـﺎ ﺧـﻮﺑـﺸـﻮﻧﻮ ﮔــُــﻔﺘــﯿــﻢ✘😏✌ﺣَﺮﻓﺎﯼِ ﭘُﺸﺖِ ﺳَﺮَﻡﺣَﺮﻑ ﻧﯿﺴﺖ…☜ﻋُﻘﺪَﺳﺖ☞;)😎بهما که نیومدی لاقل به خودت بیا;-)😂..................... ................................                           سلام کاربر محترم😀✌امضامو بخون و بگو چه امضای باحالی داری😎بعد ینفر میاد امضامو میخونه و وقتی میفهمه این بخش از امضام چخبره😓✌در واقع من و تو موفق شدیم ایسگاش کنیم😈✌😂😂 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیرمرد به منشی اش گفت: یه هفته بریم شمال! منشی به شوهرش گفت: یه هفته میرم ماموریت! شوهره به دوست د ...

😐😐😐😂😂😂

ماشالاه داره وفاداری موج میزنه

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
من نیستم زیاد حرف نزنین😐 برم بخوابم سه شبه نخوابیدم😂 شب بخیر  خدافظ

منممم😂👀

شب بخیر

بوس😐💋

بای

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
ینی راضیم ازت     رفتی تاپیک زدی واسه ترجمههههههههه    

مهم بود مسئله مرگ و زندگی😓😂

↩ من ↪ سه نفرم ….✖ خودم ✖ غرورم ✖ اونروی سگم:-}😈من همینم که هستم:-!😎شاخ نیستم چون گاو نیستم=)✌خاص نیستم چون عقده ندارم;)😏بالا نیستم چون پرچم نیستم:-( 😌فقط یه آدمم چیزی که خیلیا نیستن …😏✌هے فِلانے…وقتے رفتے حتے فِکر برگشتَـم نَکندَر دُنیـاے مَـــنهیچ آشغٰالے بازیـافت نمیـشـود:))🔪ﺳــﻼﻣــﺘـــﯽِ ﺍﻭﻧﺎﯾــﯽ ﮐــﻪﺑــﺪِ ﻣـﺎﺭﻭ ﮔـــُــﻔـﺘـﻦُ ؛✘ﻣـﺎ ﺧـﻮﺑـﺸـﻮﻧﻮ ﮔــُــﻔﺘــﯿــﻢ✘😏✌ﺣَﺮﻓﺎﯼِ ﭘُﺸﺖِ ﺳَﺮَﻡﺣَﺮﻑ ﻧﯿﺴﺖ…☜ﻋُﻘﺪَﺳﺖ☞;)😎بهما که نیومدی لاقل به خودت بیا;-)😂..................... ................................                           سلام کاربر محترم😀✌امضامو بخون و بگو چه امضای باحالی داری😎بعد ینفر میاد امضامو میخونه و وقتی میفهمه این بخش از امضام چخبره😓✌در واقع من و تو موفق شدیم ایسگاش کنیم😈✌😂😂 

من نتونستم بخوابمممم

هکرو ادب کنید

بای😂🔪😐

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
من نتونستم بخوابمممم هکرو ادب کنید بای😂🔪😐

😐😂

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

عهههه همتون رفتید؟

تو بری من عکسمو میذارم.🙃

من دیدمت

رو پروفم دیدی یا اونروز گذاشتم؟

پروفایلت نصف صورتت گذاشته بودی صورتتو چرخوندم وصل کردم به نصف دیگش😎😎پس کامل دیدمت