2789
عنوان

لوبیا عروس

17136 بازدید | 16 پست

خانوم کلا لوبیا عروس رو‌میخوام بریزم تو قورمه سبزی تایم پختش چقدره؟مثل لوبیا چیتی یا زودتر؟؟ میترسم بریزم تو زود پز وا بره .شما درست کردین خوب شده؟؟لوبیا عروس یا لیما 

اون جیگری خوشگل شیک و پیکا😅

لوبیا عروس که بود

من ک لوبیا چیتی یا قرمز میزنم قبلش دو سه ساعت خیس میکنم فقط

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سه ساعته میپزه تو قرمه سبزی

بعدشم ک باید بزاری جا بیفته

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
لوبیا عروس که بود من ک لوبیا چیتی یا قرمز میزنم قبلش دو سه ساعت خیس میکنم فقط

منم همیشه چیتی یا قرمز میزنم. اینو اولین بار خریدم تو اینستا دیدم خیلی جینگول مینگول بود

واااایییی خیلی خشگل هستن من فقط یبار تو خورشت مامانم خوردم زمان پختشو نمیدونم ولییی عالیه

من هیچوقت طعمش رو‌نخوردم قیافه اش رو دیدم خوشم اومد خریدم 😄😄

عزیزم لوبیا عروس خیلی زود میپزه ..و اندازه ی باقالا میشه..برای قرمه سبزی جالب نیست.. این نوع لوبیا ب ...

راستش من تاحالا‌ نخوردم ندیده بودم تو اینستا دیدم خیلی خوشگل بود خریدم. مرسی ازت گلم