2777
2789
عنوان

کمککک

78 بازدید | 12 پست

خانم ها یه سوال

ترشح قهوه ای کم رنگ در روز اول پریود چه معنی داره؟

اینم بگم که پریود نشدم و فقط همین یه ترشح قهوه ای رنگ داشتم که یکم چسبناک به نظر میومد باشه!

امروزم که گفتم تستم منفی بود.

یعنی امیدوار باشم؟

به خدا زمان نمیگزره من سکته میکنم اخر سر.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب یعنی ربطی به بارداری نداره؟

بعید میدونم حالا صبر کن انشالله همونی میشه که میخوای

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

منم یروز به پریم لکه دیدم بعدم دیگه ندیدم امروزم موعودم بود بیبی چک دیروز منفی بود فردا آزمایش میرم. ...

ایشالا که مثبت باشه یه‌نی نی‌خوشکل خدا بهت‌بده.

منم امروز پریود باید میشدم که‌نشدم. 

ت هم فردا بیا بریم آزمایش اگه دقیق پریودیت.من نگرانم ولی علائم پری دارم‌

والا من به خاطر این لکه میترسم پریود شم.

اصلا نمیدونم تا فردا چی میشه.

مجبورم فعلا صبر کنم.

ولی ایشالا تو بارداری.

واسه منم دعا کن تو رو خدا.

ت هم فردا بیا بریم آزمایش اگه دقیق پریودیت.من نگرانم ولی علائم پری دارم‌

من دیشب یه اتفاقی افتاد خیلی ناراحت شدم بعد یک ساعت لکه بینی شروع شد. منم گفتم نرمال.

بعد که از خواب پاشدم دیدم خونریزی دارم. فکر کنم از استرسی که بهم وارد شده. خلاصه که خیلی ناراحتم. میگم که یعنی خدا به منم یه روزی بچه میدی.

خیلی حس بدی وقتی با شوق و زوق به همسرت به خانوادت میگی و هر دفعه خونریزی میکنی. 

بعضی اقات میگم برم بچه به سر پرستی بگیرم. ولی دکترم میگه سالمم فقط باید قرص هورمونی بخورم که اونم به یه علتی نمیتونم در حال حاضر بخورم. همش میگم شاید معجزه بشه که نمیشه. انگار کم کم امیدم رو به معجزه باید از دست بدم.

من دیشب یه اتفاقی افتاد خیلی ناراحت شدم بعد یک ساعت لکه بینی شروع شد. منم گفتم نرمال. بعد که ا ...

منم پریود شدم کامل امروز..دیروز موعودم بود صبحم آزمایش بتا دادم منفی شد و غروب پریود شدم کامل..و دوباره قرص و دارو گرفتم برا ای یو ای..

🥰🤱🏻