2777
2789
الان هیزم شدین؟😂😂

بهترم ولی هنوزم لا عرم خیلی هم غذا میخوردم ولی دریغ از یک کیلو 

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۴سالکی یادم نمیاد ولی دوران نوجوونی ۶۵/۶۷کیلو بودم بعد ۱۹ سالگی یهو شدم ۵۰

کاش منم یهو کم بشم بی دلیل😂😂😂

خیلی نه ها ۳ کیلو اینا 

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

فقط یادمه اون موقع لاغر بودم الآن چاقم😂😂

اسم منو یادت بمونه یه روز ازم بپرس :مامان شدی یا نه،من برات خیلی دعا کرده بودما😍😍تاریخ امضام تیر ۱۴۰۰هست/دارم میرم دکتر آزمایش و عکس رنگی و سونو دادم قراره آماده شد ببرم دکتر ببینه/
چهارده ونیم کم مونده ۱۵ شه  ببخشید چرا؟

۱۵ هم کمه😑 💔

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
😅😅😅اوناييم ك ميگن الكي ميگن يادشون نيست

موافقم😂😂😂

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

اون موقع همش در حال درس خوندن بودم تنها چیزی ک بهش فکر نمیکردم قدم بود چ برسه به اینکه برم اندازه بگیرمش و یادمم بمونه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
الان چند سالته ؟ قدت چنده  ؟ وزنت چنده ؟

۱۶۷.۵۷ کیلو البته گمونم ۵۹ شدم الان دیگه 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان🤰هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🥰این هم نفسی چ حس و حالی دارد😇در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞