2777
2789
عنوان

سرطان روده

406 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من چند روزه ضعف و بیحالی و درد سمت راست شکم دارم

رفتم دکتر گفت عفونت روده است و آزمایش نوشت

امروز مدفوعم خونی بود

احتمالش هست بخاطر همون عفونته باشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سرطان که نیست حتما

هزار تا بیماری ممکنه باشه مثل کولیت اولستراتیو

علت ترقی علم در جهان غرب:۱)قتل رقبا و غارت ثروت کشورهای دیگر ۲)سرقت علمی. ۳)استخدام دانشمندان کشورهای دیگر. ۴)بهره مندی از علم دانشمندان مسلمان و مسیحی و سپس حذف نام آنها در تاریخ. ۵)جعل هویت و دین دانشمندان بزرگ

احتمالا بخاطر همینه،شاید نیاز به انجام کلونوسکوپی هم باشه حتماا با دکترت درمیون بذار.

عرق آویش خیلی طعم تیزی داره ولی برای پاکسازی روده عالیه،روزی یکی الی دوتا فنجون بخور.

عکس تو با سرمه ی خون چشم دنیارو گرفته🖤

سرطان که نیست حتما هزار تا بیماری ممکنه باشه مثل کولیت اولستراتیو

بخدا استرس و فکر و خیالش هزار برابر سخت تر از بیماریه

مشکلی با بیماری ندارم ها ولی پدر مادرم خیلی رو ما حساسن طوری که یه عطسه کنم هزار بار میمیرن و زنده میشن برای همین فقط دعا میکنم چیز جدی نباشه

یکی از دلایل سرطان روده دیدن خون تو مدفوعه ولی ربطی نداره منم خودم یکبار اینجوری شدم رفتم دکتر هادی مولانا مرکز سرطان ایران ازم آزمایش و اینا گرفتند اخرم معلوم شد سالمم خداروشکرررررر بابا تازه نصف این توده های روده پلیپ ه تا سرطان نگران نباش

عزیزم احتمالا به خاطر عفونتته ولی حتما به یه دکتر متخصص مراجعه کن که اگر مسئله مهمتری هست سریعتر پیشگیری بشه ازش من یه دکتر خوب میشناسم اگر توی تهران هستی برای سمت شمال تهران دکتر سامان ستوده نیا