2777
2789
عنوان

مذهبی بی درد

517 بازدید | 60 پست

سلام.لطفا اگر بی جنبه این برید بیرون و درم ببندین بی زحمت:)))))))

امروز خواستم در مورد افرادی صحبت کنم ک خدا رو باور دارن نذر میدن و گریه میکنن ولی در عین حال خیلی مرفه هستن ینی هم ماشین خیلی خوبی دارن هم خونه بالاشهر.راستش این یک دلنوشته ست.جایی رو ندارم حرفامو بزنم.لطفا فقط بخونید و اگر ناراحت شدید دکمه بازگشتو بزنید.

ادامه:همیشه به این جور افراد حسودیم میشد چون هم کار خیر زیاد میکردن و هم اینکه با شکم گرسنه نمیخوابیدن یا از استرس قسطای جهیزیه دخترشون شبا از خواب نمیپرن.خیالشون راحته ی خونه دارن و هرچقدرم وضعیت بد بشه کسی نمیاد از خونه پرتشون کنه بیرون.با ترس اینو ندارن که یوقت بچشون تو مدرسه از گشنگی دل درد بگیره یا اینکه بچشون مجبور بشه کل روزو حمالی کنه.میگفتم خوشبحالشون ک هم دنیارو دارن و هم اخرتو.همه ام دوستشون دارن همیشه ام بستر رشدشون فراهمه.اون دوران از هر چی فقر و بدبختی بود میترسیدم و دوست داشتم وقتی بزرگ میشم ی شوهر پولدار داشته باشم ک همیشه ی حامی داشته باشم ولی وقتی بزرگ شدم فهمیدم نخیرررر ازین خبرا نیست باز با باز کبوتر با کبوتر.

پ.ن:ی سوالی ک ذهنمو درگیر کرده اینه که بنظر شما این افراد با عدالت علی کنار میان؟؟ینی بنظرتون حاضرت ی دهم حقوقشونو  بگیرن ولی عدالت برقرار بشه؟؟من ک فکر نمیکنم!!!!!!

خوشبحال تکه سنگ /که ندارد دل تنگ.....خیلی وقته منتظرمونه  منتظرش نذاریم 

سوال من اینه ک چرا بنظرت آدم پولدار نمیتونه مذهبی باشه یا مذهبی نمیتونه پولدار باشه و اگه باشه ینی بی عدالتی شده و اینچیزا؟

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت نمیتونستی پولدار باشی ؟ 

حتما باید شوهرت پولدار میبود ؟؟؟ 

من مذهبی نیستم ب هیییچ وجه 

ولی عیب از شماست 

اگه #پرسپولیس آدم بودسفت بغلش میکردم و هیچوقت ازش جدا نمیشدم
سوال من اینه ک چرا بنظرت آدم پولدار نمیتونه مذهبی باشه یا مذهبی نمیتونه پولدار باشه و اگه باشه ینی ب ...

میشه چرا نشع

ایشون حسودی میکنن انگار ب اون سری افراد😑😂

از الان این کاربری دست من است ! تاپیک های قبلی مربوط به من نیست

عزیز من اون آدما اگر توی موضع قدرت نباشن و حکومت دستشون نباشه، نیازی نیست که در سطح پایین ترین افراد جامعه زندگی کنن

ضمن اینکه خدا از هرکس به اندازه ی وسعش قبول میکنه، شاید یه فقیر یدونه غذا به همسایه اش نذری بده، ثوابش از خروار خروار جهازی که این که پولداره میده به مردم بیشتر باشه 

ثواب به تعداد نیست، به نیته

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

با حرفات خیلی گیج شدم درک نمیکنم پول چ ربطی ب اعتقاد داره

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

ربطی به مذهبی بودن نداره

این همه مذهبی گرسنه داریم به چشمت نمیاد ؟ 

این همه هم خدا ناباور بی دینِ پولدار داریم

اونی ام که میگی 

عرضه داشته تلاش کرده پول درآورده 

من خودم اصلااا و ابداااااااااااا مذهبی نییییییستم و دفاع نمیکنم اما طرز تفکر شما از بیخ اشتباهه و منطقی نیست

مردم گناه را نمی بینند ، مگر آنکه زنی مرتکب آن شود.....!

اصلا مذهبی نیستم ولی حرفای شما رو درک نکردم میدونم چی میگی منم زیاد دیدم اینجوری میدونمم منظورت چیه ولی یک قانون کلی نیست یعنی ارتباط خاصی بین مذهب و رفاه نیست 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤

من دوران کودکیم مصادف شد با بدترین بحران مالی خانوادم. پدری که کارخانه تولید لباسشویی داشت ولی یکشبه شد هیچ مطلق. ولی یکبار ندیدم غرغر کنه. هیچوقت ندیدم به کسیکه داره نگاه کنه و اه بکشه. همیشه میگفت من وقت این مسخره بازیهارو ندارم. بلکه تلاش میکنم تا خودمو بالا ببرم. واقعا هم اینکارو کرد. افرادی که تو اسم بردی حاکم جامعه نیستن. علی حاکم جامعه بود

خیلیا پول زحمتشونو میخورن......

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)

ما هم رفاه نسبي داريم خونه ماشين ويلا همه چي ولي خودمون كار كرديم و زحمت كشيديم و تا جايي كه دستم رسيده به اطرافيانم هم كمك كردم ولي همونا ارحمله خواهر خودم نظر شما رو دارن و تلاش و زحمت ما رو نديد ميگيره اينكار بي انصافي و فضاوت نادرسته