2789
عنوان

اتو مو

| مشاهده متن کامل بحث + 15212 بازدید | 26 پست
اینیکه بالا گفتم ۲٠٠ و خورده ای هست  دوستام ازش راضین  فر مو رو جدا بخر

آخه دوس دارم از این فر هایی باشه که با اتو میزنن ...اینطور موهام میسوزه دو تا دستگاه همزمان.چون اول باید لخت کنم بعد فر دیگ 😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

[QUOTE=191188597]عزیزم فر اگه منظورتون کرلی کردن موها باشه میتونی سشوار چرخشی پرنسلی رو بگیری هم باهاش صاف کن هم کرلی ...[/QUOTE

عه چ خوب...آخه تو نظرات دیجی کالا خوندم اینطور گفتن...یکی گفت نمیشه فر کرد..بله همون کرلی 🥰

[QUOTE=191188597]عزیزم فر اگه منظورتون کرلی کردن موها باشه میتونی سشوار چرخشی پرنسلی رو بگیری هم باه ...

ببین پرنسلی بیشتر از هفت مدل اتو مو داره، بهترینش اتوی پوست ماریه، بعد ویبره حرارتی، و بعدم چند مدل دیگه داره 

ببین پرنسلی بیشتر از هفت مدل اتو مو داره، بهترینش اتوی پوست ماریه، بعد ویبره حرارتی، و بعدم چند مدل ...

پوست مارس همون طوسی ک خط های ریز مشکی داره درسته؟من موهام یکم بلند و یکم حجیمه بنظرتون خوبه یا اتو پهن بخرم؟

پوست مارس همون طوسی ک خط های ریز مشکی داره درسته؟من موهام یکم بلند و یکم حجیمه بنظرتون خوبه یا اتو پ ...

نه عزیزم اون ویبره حرارتی کراتینه پوست ماری زرده و پهن تر از اونه یه اتوی پهن هم داره اونم عالیه

سلام عزیزم برای خرید بهترین صابون صورت شست و شوی من سایت اسپیتا رو پیشنهاد میکنم، بهترین قیمت بازار رو دارن اینطوری بگم که: ارسال رایگان ، ضمانت مرجوع 7 روزه و ضمانت اصل بودن کالا دارن و پولشم هر وقت محصول رو آوردن در خونه پولشم میدی.

https://spita.ir/the-best-hair-iron-brand/