2821
2789
عنوان

واریز پول

227 بازدید | 8 پست

بچه ها ی دوستی چند وقت پیش ازم پول قرض گرفته بود امروز پیام داده ک پولو زده ب کارتم یا شب یا فروا صبح ب حسابم میشینه 

برام سوال شده مگه چطوری واریز کرده پیامکش برام نیومده؟

واسم دعا کنید دندون پزشکی قبولشم🙏یه صلوات مهمونم کنین لطفا

شاید شبا کرده

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره شبارو ک قبلا داشت از طریق شبا چ فرقی با کارت ب کارت معمولی داره

تا جایی که میدونم بیشتر طول میکشه تا توی حساب بشینه.اکر برنامه موبایل بانک داری حسابتو هر ازگاهی چک کن ببین کی میشینه گاهی ممکنه اس ام اس نیاد.تا فردا صبرکن اگر ننشست تو حسابت بهش بگو

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
۱۵تومن

احتمالا ساتنا کرده .فردا صبح واریز میشه برات

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز