2777
2789
عنوان

؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4545 بازدید | 626 پست
چرا چت های منو رفیقام میخونی😐🥀

😐💔ب خاطر چت های منو رفیقام ک شما میخونید😐🔪

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
چرا چت های منو رفیقام میخونی😐🥀

سوال دیگه ایی نیس من برم

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا اگ من بخونم والا علاقه ای هم ندارم😐🙌🏻🥀

😐باشه شما راست میگی :/

بای

[QUOTE=حه]الو[/QUOTE]

ببخش داداش گلم حواسم نبود🙏😘

كاربرآقام                                           معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
فدات پیش میاد😁🥀🙌🏻 مهم اینه حال دلت خوب باشه داشم

زنده باشى گلم،فرداميبينمت

شبت بخير😘

كاربرآقام                                           معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
سلام یره قناری دیشب دلت پر بود🤦🏻‍♂️🙌🏻 کاری هم از من برنمیاد وگرنه چاکرتم هستم🤘🏻😐

سلام حسام جان

فداى توبشم،عزيزدلى،حضورت به آدم دل گرمى ميده😘

صبحانه رو با نون سنگگ خوردم یکم برشته بود دهنم زخم شده😐

توهم معركه اى ها😂👍

خب ازنرماش ميخوردى😄

گرمهههههههه چرا اول صبحی گرمه یا دانیال حکیم تابستون چ کنیم🌝🔪

آره اين چندروزمشهدحسابى گرم شده