2777
2789
عنوان

؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4545 بازدید | 626 پست

خُنْدُم😐

كاربرآقام                                           معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.

@_ramtin_  

@barzakhm  

بييِن همى الان مُخاتارَ خَلى كُنُم

شو خُوُ م مُبُرَه😅

كاربرآقام                                           معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@_ramtin_     @barzakhm     بييِن همى الان مُخاتارَ خَلى كُنُم ش ...

جدی مرغی تو🤔

من 6ونیم صب بیدارم

تا یک شب هم خابم نمیبره

بیشتر حتی

واقعا خوش بحالت ک میتونی بخابی

عدالت‌راکشته‌اندوقاضی‌مجرم‌ست؛    دنیابه‌چپ،آخرت‌به‌راست
جدی مرغی تو🤔 من 6ونیم صب بیدارم تا یک شب هم خابم نمیبره بیشتر حتی واقعا خوش بحالت ک میتونی بخاب ...

سلام برارخوبى

نه خب حداقل هشت ساعت روكه بايدبخوابيم

حالاولش كن بياتوشله بزى كنم😄

سلام برارخوبى نه خب حداقل هشت ساعت روكه بايدبخوابيم حالاولش كن بياتوشله بزى كنم😄

دمت گرم خیلی خلی مث خودم🤣🤣🤣🤣

دمت گرم خیلی خلی مث خودم🤣🤣🤣🤣

بى ادف😂😐

تواين دوره زمونه

بايدخودتوبزنى به بيخيالى وگرنه ديوونه ميشى😊

البته نه اين كه زندگى روشوخى بگيرى،نه،فقط به غم وغصه هافكرنكنى

بى ادف😂😐 تواين دوره زمونه بايدخودتوبزنى به بيخيالى وگرنه ديوونه ميشى😊 البته نه اين كه زند ...

🤣🤣🤣 بی ادف

🤣🤣🤣 بی ادف

اون مربع هاچيه ميفرستى،بازنميشن واسه من😅

خابم گرفته ی چرت بزنم🤦🏻‍♂️

باشه برار

برولالاكن😬

😐

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
الو

منو ریپ کرده بودین؟

پاک کردید😑

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏