2777
2789
عنوان

؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4547 بازدید | 626 پست
پس واسه کی مجازه؟؟ 

حتما کبوتر با کبوتر باز با باز کنند همجنس با همجنس پرواز

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا نکنه عشقم😘💋💙 مرسی جیگر خوبم💟💋

اینجا پست نذاریم بهتره❤

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
حسام اروم باش 

شما چقدر پولداری؟فضولی گل کرد 

ماشینت چیه؟

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.
دانیال هستم  اگه اقا هستی بله مزاح بفرمایید

سلام

موهم آقام،چندسالته دانيال جان

مثلامتنوم شوخى بدبوكونوم😂😂😂🙊

كاربرآقام                                           معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
بخدا حسن تاپیک قفل نکردی  دیگ منو نمیبینی صدبار گفتم خانوما اومدن قفل کن ک برن

حسن حسن زمزمه هرروزوهرشب تو  نام حسن قشنگ ترين حرف روى لب تو😅

الان پيامتو ديدم😂🙏

كاربرآقام                                           معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
حسن قفل کن برادر😂

مخلص داداش چشم😂😆

تابخودم اومدم ديدم دعواشده😅

بالاخره موفق رفتوم همه پيامارِبخنوم😂💪

هيشكى مثل مونمتنه پيام بخنه😂😂😂

سلام موهم آقام،چندسالته دانيال جان مثلامتنوم شوخى بدبوكونوم😂😂😂🙊

تعلیقت میکنن نامردا 

بکن راحت باش

۱۹