2777
2789
عنوان

؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4545 بازدید | 626 پست
از کجام بیارم اه بدم میاد اگ سرم درد نکنه با بوی گندش سردرد میشم بدتر

سلام یک مقدار گلاب به پیشونی وشقیقه تون بمالید یا زعفران دم کرده خیلی واسه سردرد خوبه

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
پسرا کمتر دچار احساسات میشن  ولی اونام باید تا ۳۰ صبر کنن  البته این نظر شخصی منه ...

اى بابا

متاسفم😑

كاربرآقام                                           معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا حالا این همه مرد یکجا ندیدم تو سایت😦

برقرارید داداشا؟؟!!!!😂😂

( در حد بضاعت علمی خودم مشاوره میدم خواستید درخواست بدید در خدمتم)🥰    انسان تنها موجودیست که برای انسان شدن به آموزش نیاز داره..من یک آگاهی جو هستم 🙂💭🌱 برای خوشبخت شدن باید خودآگاه شد 💜..عضویتم سال ۹۶ هست کاربر قدیمی ام🥰❤️
پ تو اومدی مارو به راه راست هدایت کنی🤔

تا حدودی بله

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.
چت کردن خانوم و عاقا ممنوعه خداحافظ

واا 

مگه من پیام شمارو ریپ زدم 🙄🤨

( در حد بضاعت علمی خودم مشاوره میدم خواستید درخواست بدید در خدمتم)🥰    انسان تنها موجودیست که برای انسان شدن به آموزش نیاز داره..من یک آگاهی جو هستم 🙂💭🌱 برای خوشبخت شدن باید خودآگاه شد 💜..عضویتم سال ۹۶ هست کاربر قدیمی ام🥰❤️
تا حالا این همه مرد یکجا ندیدم تو سایت😦 برقرارید داداشا؟؟!!!!😂😂

چت کردن ممنوعه خانوما و آقایون

خداحافظظظ

عدالت‌راکشته‌اندوقاضی‌مجرم‌ست؛    دنیابه‌چپ،آخرت‌به‌راست

😐😐😐😐😐😐😐😐😐🙄

😐🤲🏻

؟!

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
چت کردن ممنوعه خانوما و آقایون خداحافظظظ

بسلامت😑

خدافظی

ناااع

خدافظ چنع

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
پ این چ سوالایه شیطون😈🔪

كنجكاوم بدونم،شايدبدردزندگيم خورد😅

كاربرآقام                                           معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.