كاريزماتيك مدیر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 1156 عنوان ؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 4540 بازدید | 626 پست ؟؟؟ كاربرآقام معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى. 1400/02/28 | 17:02 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
barzakhm عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 3690 بگيركه اَمد👊 🤣🤣👊🏻👊🏻 عدالتراکشتهاندوقاضیمجرمست؛ دنیابهچپ،آخرتبهراست
barzakhm عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 3690 قورباغه عشق تودِچمنزازدلوم ورجيك مِزِنَه😍😘 این شعر واس منم خوندی کخیانت کار لنتی🤣🤣🤣 عدالتراکشتهاندوقاضیمجرمست؛ دنیابهچپ،آخرتبهراست
كاريزماتيك مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 1156 این شعر واس منم خوندی ک خیانت کار لنتی🤣🤣🤣 سلام عشقوم حالت چطوره😘هردوتونودوست دارم خب😊 كاربرآقام معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
barzakhm عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 3690 سلام عشقوم حالت چطوره😘 هردوتونودوست دارم خب😊 دعنت🤣🤣🤣خبم😁🙌🏻 عدالتراکشتهاندوقاضیمجرمست؛ دنیابهچپ،آخرتبهراست
barzakhm عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 3690 تو چطوری دارم آهنگ تتل از پنجره ببین بیرونو گوش میدمتوهم بگوش😐🤘🏻 عدالتراکشتهاندوقاضیمجرمست؛ دنیابهچپ،آخرتبهراست
كاريزماتيك مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 1156 تو چطوری دارم آهنگ تتل از پنجره ببین بیرونو گوش میدم توهم بگوش😐🤘🏻 منم شكرخداعالى💪فحش داره توش😑 كاربرآقام معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
barzakhm عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 3690 منم شكرخداعالى💪 فحش داره توش😑 ن بخدا خیلی قشنگه 🥀اصن جلو مامانت گوش کن🙌🏻🙌🏻🙌🏻 عدالتراکشتهاندوقاضیمجرمست؛ دنیابهچپ،آخرتبهراست
كاريزماتيك مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 1156 ن بخدا خیلی قشنگه 🥀 اصن جلو مامانت گوش کن🙌🏻🙌🏻🙌🏻 باشه الان ميگوشم👍 كاربرآقام معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
كاريزماتيك مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 1156 ن بخدا خیلی قشنگه 🥀 اصن جلو مامانت گوش کن🙌🏻🙌🏻🙌🏻 دمتگرم داداش😘ميدونى چيه خوب ميخونه امادل آدم ميگيره غمگين ميخونه،آهنگ شادنخونده؟ميدونستى حس غم چندروزتوبدن آدم ميمونه كاربرآقام معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
barzakhm عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 3690 دمتگرم داداش😘 ميدونى چيه خوب ميخونه امادل آدم ميگيره غمگين ميخونه،آهنگ شادنخونده؟ ميدونستى حس غم ... غمگین نیس ک من حالم خوب میش اتفاقاآهنگ شاد (شب2)😁🤘🏻 عدالتراکشتهاندوقاضیمجرمست؛ دنیابهچپ،آخرتبهراست
كاريزماتيك مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 1156 غمگین نیس ک من حالم خوب میش اتفاقا آهنگ شاد (شب2)😁🤘🏻 شايدامامن دلم ميگيرهالان ميرم شب٢روهم ميگوشم💪 كاربرآقام معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
كاريزماتيك مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 1156 غمگین نیس ک من حالم خوب میش اتفاقا آهنگ شاد (شب2)😁🤘🏻 نمیدونم برا چیبا تو خوبه همه چیمیشه ساعتا باهم تنها بیخیال همه شیماصلا پیشه همه بده شیم از شلوغیا زده شیمنفسامون وصله جدا ممکنه که خفه شیمبا تو انگار همه چی مطلوبهببین چه قدر مرام و معرفت خوبه😘😉 كاربرآقام معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
barzakhm عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 3690 نمیدونم برا چی با تو خوبه همه چی میشه ساعتا باهم تنها بیخیال همه شیم اصلا پیشه همه بده شیم از شلو ... این آهنگه باتو2 بود😐🤘🏻شب2 یچی دیگس🤣🙌🏻 عدالتراکشتهاندوقاضیمجرمست؛ دنیابهچپ،آخرتبهراست
كاريزماتيك مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 1156 این آهنگه باتو2 بود😐🤘🏻 شب2 یچی دیگس🤣🙌🏻 سلام برارگولوم بدوبياباتويكم داريم مگه،نميدونستم😄من زيادخوشم نيومد،من باهات قهرم باحال تره،ولى حيف دل آدم ميگيره،تواين سبك آهنگ ديگه اى داره معرفى كنى بهم🙏 كاربرآقام معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
كاريزماتيك مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 1156 @ramtin بغ بغو بغ بغو غووو غوووبيه بيه بيه كاربرآقام معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.