كاريزماتيك مدیر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 1156 عنوان ؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 4545 بازدید | 626 پست ؟؟؟ كاربرآقام معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى. 1400/02/28 | 17:02 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_ramtin_ عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 528 برو بالا بخون نمیش تگ کنم سایت باز خر شده 👊 حسن و ناراحت نکن یره پرتمون میکنه بیرون😅حسن مارو دور ننداز 😬🚬🚬🚬🚬 🖤
barzakhm عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 3690 👊 حسن و ناراحت نکن یره پرتمون میکنه بیرون😅 حسن مارو دور ننداز 😬🚬🚬🚬🚬 دهنت رامتین🤣🤣🤣🤣🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻 عدالتراکشتهاندوقاضیمجرمست؛ دنیابهچپ،آخرتبهراست
barzakhm عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 3690 تاپیک مردونه س؟ یا الله خدافظیبرو تاپیک منو بخوننی نی یار گفت ممنوعه چت نکنین عدالتراکشتهاندوقاضیمجرمست؛ دنیابهچپ،آخرتبهراست
خلگوشی،جون عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 10136 خدافظی برو تاپیک منو بخون نی نی یار گفت ممنوعه چت نکنین اره دیدم نترس این جا همه دل و قلوه میدن کسی هم کار نداره .بای نیمه تعطیل🇲🇰
barzakhm عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 3690 بخدا وضعیت من اینه الان😐🤣اگ یچی گفتم شما هم یچی بگین ک تلافی بشه🥀🌝@_ramtin_ @کاریزماتیك خاک توت ک تگ نمیشی🤣🤣🤣🤣 عدالتراکشتهاندوقاضیمجرمست؛ دنیابهچپ،آخرتبهراست
_ramtin_ عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 528 بخدا وضعیت من اینه الان😐🤣 اگ یچی گفتم شما هم یچی بگین ک تلافی بشه🥀🌝 @_ramtin_ ... اقا چرا مردمو میزنی👊 بابا تو که ردیف شدی برو یه هواخوری بگو یه قهوه بیاره حالت جا بیاد😂🤣 🖤
barzakhm عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 3690 اقا چرا مردمو میزنی👊 بابا تو که ردیف شدی برو یه هواخوری بگو یه قهوه بیاره حالت جا بیاد😂🤣 ن گفتم بیخیال شیم فعلا🤔😐🙌🏻محیط کاری ناجوره 🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️ولی قهوه رو هنو میاره🤣🤣🤣🤣🤣 عدالتراکشتهاندوقاضیمجرمست؛ دنیابهچپ،آخرتبهراست
كاريزماتيك مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 1156 بخدا وضعیت من اینه الان😐🤣 اگ یچی گفتم شما هم یچی بگین ک تلافی بشه🥀🌝 @_ramtin_ ... شوخى ميكنم باهات مردخدافحش كه نميدم😄ولى تومثل اينكه جدى گرفتى وناراحت شدى ها كاربرآقام معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
كاريزماتيك مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 1156 ببخشید😐🙏🏻 غلط خوردم🙄💔 کی آدم بشم خدا میدونه..، بچه ک زدن نداره آخ خدا😂😂قربونت بوروم😂شوخى كن موناراحت نمشوم،موجنبم بالايه😎😅ولى توهم ناراحت نشى اگه يه شوخياى خركى كردوم😂🙊 كاربرآقام معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
كاريزماتيك مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 1156 👊 حسن و ناراحت نکن یره پرتمون میکنه بیرون😅 حسن مارو دور ننداز 😬🚬🚬🚬🚬 غلط بكنه،ماميندازيمش بيرون😂😉 كاربرآقام معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
كاريزماتيك مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 1156 قضيه قهوه چيه كاربرآقام معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
barzakhm عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 3690 آخ خدا😂😂 قربونت بوروم😂شوخى كن موناراحت نمشوم،موجنبم بالايه😎😅 ولى توهم ناراحت نشى اگه يه شوخيا ... راحت باش برار🤣🤣🤣🤣چاکرتم ب مولا عدالتراکشتهاندوقاضیمجرمست؛ دنیابهچپ،آخرتبهراست
barzakhm عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 3690 غلط بكنه،ماميندازيمش بيرون😂😉 یا امام شونزدهم😐💔 عدالتراکشتهاندوقاضیمجرمست؛ دنیابهچپ،آخرتبهراست