2777
2789
عنوان

؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4545 بازدید | 626 پست
199 قد😎 80 وزن حالا جرعت داری بگو جیقیلی😐👊🏻 رامتین در جریان من هست🤣🤣🤣🤣🤣 تو چندی بچه قیشن ...

همش به قدنيست كه،قددرختم بلنده😂

تناسب اندام وزيبايى اندام وآمادگى جسمانى وسلامت جسمانى بيشترمهمه تافقط اين دوتاكه گفتى،ممكنه دومترقدداشته باشى امابه قول مامشهدياقِناس باشى😂😂متوجهى كه چى ميگم برارنه😅

منم نميگم چون محرمانست😂😝

كاربرآقام                                           معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش به قدنيست كه،قددرختم بلنده😂 تناسب اندام وزيبايى اندام وآمادگى جسمانى وسلامت جسمانى بيشترم ...

خیلی پلشتی اسکل همی مونده ک تو بیای منو نصیحت کنی😐👊🏻

دروغ گفتم هارهارهار😐😐😐

ایسگات کردم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

حتما چلمردی ازاین کوچولو ها🤣🤣🤣🤣🤣

عدالت‌راکشته‌اندوقاضی‌مجرم‌ست؛    دنیابه‌چپ،آخرت‌به‌راست
همش به قدنيست كه،قددرختم بلنده😂 تناسب اندام وزيبايى اندام وآمادگى جسمانى وسلامت جسمانى بيشترم ...

یجوری میگی محرمانس انگار همه منتظرن تو آمار بدی😐😐😐

یجوری میگی محرمانس انگار همه منتظرن تو آمار بدی😐😐😐

حالاحالا😅

كاربرآقام                                           معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
لنتی فعلا ک بزرگ مایی😐🤘🏻🤣🤣🤣

چقدربددهن شدى😒
بهت برخوردگفتم قناس😂باتونبودم كه،كلى گفتم عزيزم
نه اتفاقانامبروانم،به كورى چشم حسودا😆😎
بعدشم نصيحت نبودكه،فقط يه يادآورى واطلاع رسانى بود،اگرهم نصيحت بودبازم چيزبدى نيست كه،نصيحت يعنى خيرخواهى،اگريه بچه هم نصيحتت كردبايدازش تشكركنى چون خيرتوخواسته
بارآخرت باشه بهم توهين ميكنى😐👊

چقدربددهن شدى😒 بهت برخوردگفتم قناس😂باتونبودم كه،كلى گفتم عزيزم نه اتفاقانامبروانم،به كورى چشم حسود ...

ببخشید😐🙏🏻

غلط خوردم🙄💔

کی آدم بشم خدا میدونه..،

بچه ک زدن نداره