2777
2789
عنوان

احساس خشم

84 بازدید | 7 پست

سلام گل‌های تو خونه

بچه ها وقتی از یکی ناراحت باشید و حتی بهش گفته باشید و طرف جای عذرخواهی توجیح کرده باشه و تازه دو تام بارت کرده باشه چیکار میکنید؟ 

بهتون قبلاً گفتم دوست صمیمی هر وقت باهاش حرف میزدم یا می‌گفت خفه شو زر نزن .نمی‌فهمی و .... 

بعد براش کار پیدا کردم عوض تشکر صاف رفت پیش یکی از مدیرا پشتم بد گفت که خانوم فلانی خیلی استرسی و نگران و ... است .

راجع به هر دو بهش گفتم جای عذر خواهی و تشکر واسه اینکه معرفیش کردم بیاد سر کار زبونش دراز بود که من چیزی نگفتم که چیز بدی نگفتم و ... گفتم من تو محل کارم هر چقدر هم نقطه ضعف داشته باشم از در قدرت وارد میشم هیچکس نمی‌فهمه پشت ظاهرم چه خبره .ولی جای عذر خواهی که ببخشید و تشکر که معرفین کردی و گزنه عمرا کاری برام تو این شهر پیدا میشد بعد ۶سالی که از فارغ التحصیلیش میگذره دوستام بارم کرد

دنیا چرخید دقیقا تو جایگاهی قرار گرفت که قبلش من بودم هی میومد می‌گفت دعا کن برام ازدواج کنم و .... با کسی که دوسش دارم و .... 

دقیقا قبلاً از علاقه ام نسبت به یکی حرف میزدم می‌گفت نو نمی‌فهمی و خری و ... هیچی از رابطه و دوست داشتن سرت نمیشه اصلا لازم نیست با کسی که دوسش داری ازدواج کنی

بعد به خودش رسید می‌گفت من باید با کسی ازدواج کنم که خودم میخام و بیافتم بیشتر از ایناس و....

یه بار باهاش مقابله به مثل کردم و شبیه خودش باهاش رفتار کردم و بهش هم گفتم این حرفایی که امروز بهت زدم دقیقا همون حرفایی که من ناراحت بودم بهم زدی اگه لحنت درست بوده که نباید ناراحت بشی ناراحت شد ولی بعدش اومد گفت رفیقان همه به هم از اینا میگن من هیچوقت از بالا بهت نگاه نکردم و .... 

الآنم سر کار تا کارش گیر می‌کنه و چیزی بلد نیس پیام میده فلان چیز چجوریه چیکار کنم و ... براش توضیح میدم و یادش میدم 

ولی واقعا بین دو راهی موندم از دستش خیلی عصبانیم ولی دوستمون خیلی برام با ارزشه 

امروز بهش توپیدم عذاب وجدان دارم ولی هر چقدر هم تلاش میکنم با دوری ازش خشمم رو کنترل کنم ولی تا میبینمش یادم میاد که چطور باهام رفتار می‌کنه و بعد اینکه بهش گفتم حتی یه عذر خواهی ساده نکرد

امروز هم اومده بود پشت یکی از همکاران حرف میزد نمی‌گم من نمیزنم چرا ما دوتا دوستیم ولی عصبانی بودم ازش گفتم به تو ربطی ندارد اون چطور رفتار می‌کنه اون شرایط و اخلاق خودش رو داره .تو هم مطابق شرایط و میل  خودت رفتار کن .

ناراحت شد .از ناراحتیش ناراحتم ولی هنوز نتونستم ببخشمش چیکار کنم 

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس

شما رفیق روزای سختش هستید . زمانی که هم سطح یا کمی بالاتر شما برسه شما رو یادش نمیاد اصلا .

یا حتی ممکنه نقطه ضعفت هم برای دیگران بازگو کنه . رفیق فیكه

آمین شود هَر آنچه می پِنداری ..🌱💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداییش خیلی طولانی بود😐

اره دلم نیومد بین پیام بچرخونمتون

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس
شما رفیق روزای سختش هستید . زمانی که هم سطح یا کمی بالاتر شما برسه شما رو یادش نمیاد اصلا . یا حتی ...

یعنی باهاش کات کنم؟ بعید می‌دونم بتونم دلم میخاد خشمم رو بهش بگم ولی میدونم الان هم متوجه و می‌دونه چرا ازش ناراحتم چون بهش گفتم ولی به روی خودش نمیاره.حتی تصور می‌کنه بهش حسودیم هم میشه

یعنی باهاش کات کنم؟ بعید می‌دونم بتونم دلم میخاد خشمم رو بهش بگم ولی میدونم الان هم متوجه و می‌دونه ...

نه اینکه کلا قیدشو بزنی ،راهتو جدا کن . تصمیم هات .‌ کارهات دیگه لزومی نداره بگی . در حد احوال پرسیدن 

نظر من اینه

نه اینکه کلا قیدشو بزنی ،راهتو جدا کن . تصمیم هات .‌ کارهات دیگه لزومی نداره بگی . در حد احوال پرسید ...

درسته الان اصلا باهاش حرفی ندارم بزنم فقط تو مسیر برگشت به خونه چون ماشین دارم باهام میاد و هر وقت کارش گیر می‌کنه پیام میده از استرسش و نیازش میگه و چطور حلش کنه ،😁😁😁 جالبه اون هیچ نفعی برام نداره و دارم تحملش میکنم چقدرخرم. قبلش هم همین بود با نگاه از بالا با هام رفتار میکرد و همش بخاطر دوستمون کوتاه میومدم .

ولی می‌دونی چیه دلم میخاد با پنبه سر ببرم نه با خشمی که معلومه ولی بلد نیستم 

درسته الان اصلا باهاش حرفی ندارم بزنم فقط تو مسیر برگشت به خونه چون ماشین دارم باهام میاد و هر وقت ک ...

اگه نیاز بهت نداشت کارش بهت گیر نمیکرد .

میدونم چی میگی . 😅