2777
2789
عنوان

آیا کسی هست؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 8996 بازدید | 244 پست

سلام شما و اوپرا دوتا کاربری هستید که من همیشه به پروفایلشون سر‌میزنم و مشتاق تاپیکاشونم

داستان زندگیتونو یادمه 

قسمت نشد عکستونو ببینم ولی دیدم همیشه میگفتین شباهت زیادی به عکس پروفایلتون دارید 😁

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم دوستتون کاربر بوف کورشونم یا همون ocean براتون پیام داشت منو اد کنید بهتون بگم 🥰

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

سلام بر مادر شوهر نمونه خودم☺️

خوب هستین، سلامتین،عشق من خوبه؟!

.الهم صلی علی محمد و آل محمد❤️  اینجا سایت تبادل نظره ؛دقت کنید(تبادل نظر)،نه تحمیل نظر🙂 خواهر من اگر با حرفی که تو تاپیک گفته میشه مخالفی لطف کن فحش نده😑😑😑😑.استارتر تاپیک زده که نظر افراد رو بدونه اگر دیدی عنوان تاپیک رو نمی پسندی لطفاً تاپیک رو ترک کن.هروقت میبینم هرکس نوشته واسه حاجتم صلوات، حتماً میفرستم

سلام منم خوشحال شدم برگشتی  همیشه چک میکردم که تاپیک گذاشتی یا نه  

برای همسر مهربونم  دانی از زندگی چه می خواهم ،من تو باشم پای تا سر تو زندگی گر هزار باره بود  بار دیگر تو ،بار دیگر تو ،بار دیگر تو

و ما پیر شدیم و موهیتا نیومد

کجایی موهیتا جون؟ 

دلمون خیلیییی برات تنگ شده🥺

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

عه موهیتااااا برگرد بازم باهامون باش دیگه🥺بد نباش خبببب🥺😭ما دوست داریم خیلی بدی اگه دوباره نیای کنارمون باشی😭😭😭😭🖤🖤🖤🖤🖤🖤

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"
عه موهیتااااا برگرد بازم باهامون باش دیگه🥺بد نباش خبببب🥺😭ما دوست داریم خیلی بدی اگه دوباره نیای ک ...

سلام تارا جونم

من مثلا اومدم خب تو نیستی که عشقم😭

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***