2777
2789
عنوان

درمان میخچه چیه ؟ 😓

787 بازدید | 23 پست

خانوما هرروز پام داره ی میخچه جدید میزنه چسب و گوجه و یخ همه‌چیو امتحان کردم شما تجربشو داشتید ؟ چیکار کردید خوب شده ؟ 

فریز و عمل درد داره  ؟ 

🤾🏻‍♀️🇮🇷

باید بری با لیزر بسوزنه دکتر 

و اینکه بهداشتو رعایت کنی

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زخمش کن یه حبه سیررو نصف چندروز بزن بش خوب میشه تضمینی بهت میگم

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊

از دارو خونه اسید سالیتیلیک کامپاند حالا نمیدونم شاید هم اسمش رو اشتباه تایپ کرده باشم ولی از داروخونه بگی بهت میده  بگیر هر شب پاتو بشور و بزن به میخچه هات تا وقتی هم خوب نشدی کفش نپوش که پات عرق نکنه عرق کنه بیشتر میشه 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

عزیزم منم یمدت مثل شما بودم هرچی بگی انجام دادم دکترم رفتم یه پماد داد

هیچکدوم خوب نکرد

تااینکه خودش خشک شد افتاد!😑خودمم تعجب کردم یهو دیدم دارن میوفتن والان خداروشکر سه ساله هیچ میخچه ای در نیومده

💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜

من رو دستم چندتا میخچه بود رفتم دکتر برداشت،بعد ۴یا۵ماه بعد ی جای دیگه رو دستم پیدا شد از وقتی کرونا اومده همش از الکل این اسپرهای ضدعفونی کننده استفاده میکردم،بعد میخچه ها خشک شدن گم شدن دیگه پیدا نشدن😃😃😃 انگار الکل خیلی خوبه

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است چون شهری که روی گسل زلزله هاست⁦💞
ببندم سیرو روش بعدش فیکسش کنم ؟ 

ن سیر نبند بمونه پات له میشه فقط بزن بش ابشو تاچندروز خوب میشی

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊
قطره استفاده کردم اصلا جواب نداده 😓

کفش میپوشیدی ؟ 

پات نباید عرق کنه 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست