ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی
از دارو خونه اسید سالیتیلیک کامپاند حالا نمیدونم شاید هم اسمش رو اشتباه تایپ کرده باشم ولی از داروخونه بگی بهت میده بگیر هر شب پاتو بشور و بزن به میخچه هات تا وقتی هم خوب نشدی کفش نپوش که پات عرق نکنه عرق کنه بیشتر میشه
خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آیندهای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست
من رو دستم چندتا میخچه بود رفتم دکتر برداشت،بعد ۴یا۵ماه بعد ی جای دیگه رو دستم پیدا شد از وقتی کرونا اومده همش از الکل این اسپرهای ضدعفونی کننده استفاده میکردم،بعد میخچه ها خشک شدن گم شدن دیگه پیدا نشدن😃😃😃 انگار الکل خیلی خوبه
بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است چون شهری که روی گسل زلزله هاست💞
خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آیندهای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست