ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم قبلا خیلی ناخونامو میخوردم و کلا آب دهنم زیاد بهش میخورد تا یه مدت فکر میکردم ناخونام کلا رشدشون بد است ولی یبار لاک زدم رو ناخونام و تا یک الی دو هفته نخوردم ناخونامو یهو دیدم کم کم داره رشد میکنه و بلند میشه البته کلسیم و اینا زیاد مصرف کن ولی ربط به ژنتیک هم داره من مامانم ناخوناش رشدش خوب نبود و ضعیف بود ولی بابام ناخوناش به نسبت خیلی بهتر بود هم رشدش هم شکننده نبودنش واسه همین ناخونای من رشد و کشیده گیش به بابام برده شما هم دیگه به پدر و مادرتون بسته گی داره و اینکه چطور از ناخوناتون مراقبت میکنید
یه دختر خوشگل و مثبت I am most sad happy girl on the earth � 🌏 i am dominant in language english and french and farsi✅✔ میشه دعا کنی که به هدفام برسم😃 دوستدار های ابدی A_B💕 بالاخره یه روز میبینمت و همیشه با تو می مونم