2777
2789
عنوان

کمک اقاا کمک

65 بازدید | 7 پست

دخترا من دو این ماه دو س تا قرص اورژانسی مصرف کردم همیشه بعد از خوردنش اوجش ی هفته بعد خونریری داشتم اینسری ۱۱ روز بعد از پریودم رابطه کامل نداشتیم ولی قرص خوردم هنوز پریود نشدم ولی کلی ترشح شیری رنگ دارم و درد پریودی اما نمیاد 

موعد پریودم چهارم این ماهه

استرس دارم شدید شما نظری ندارید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدن خودتو نابود نکن عزیزمن قرص اورژانسی فقط سالی چهار بار اونم در شرایط خیلی اضطراری میتونی استفاده کنی ! بعدشم هنوز بذار چهارم بشه خب کلی مونده مطمینا با قرص اورژانسی باردار نمیشی 

بدن خودتو نابود نکن عزیزمن قرص اورژانسی فقط سالی چهار بار اونم در شرایط خیلی اضطراری میتونی استفاده ...

حتما سعی میکنم دیگ انجامش ندم امیدوارم بخیر بگزره اینسری

مجبور بودم😔😓

عزیزم از یه روش پیشگیری دیگه استفاده کن ، خیلیییییی داری به بدنت آسیب میرسونی  ، سه بار قرص اورژانسی توی یه ماه    ، خوب بدنت حق داره کامل به هم بریزه انقدر که هورمون واردش کردی

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
حالا بنظرت احتمال بارداری هست؟

الان نمیشه گفت چون به خاطر قرصایی که مصرف کردی و بهم ریختن هورمون های بدنت ، معلوم نیست کی زمان تخمک گذاری باشه ، باید صبر کنی ببینی چی میشه ولی چون قرص خوردی ، احتمالش کمه که باردار باشی

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم