چرا اتفاقا چون اینها به نسبت تقاضا تولید میشن اگر تقاضا بیاد پایین تولدشون هم کمتر میشه من خودم کا ...
این که درسته من خودمم هاپوم بی سرپرست بود و رایگان به سرپرستی گرفتم که نرم از توله کش ها و دلال های حیوان بگیرم:)حتی بچه هاشم رایگان به سرپرستی دادم اما خب همه همکاری نمیکنن..
چرا اتفاقا چون اینها به نسبت تقاضا تولید میشن اگر تقاضا بیاد پایین تولدشون هم کمتر میشه من خودم کا ...
الان کل دنیا مونده ی ی تقاضای منه اون بچه در هر صورت تولید شده یکی باید ب سرپرستی بگیره الان تو بهزیستی این همه کودکه من ب سرپرستی نگیرم خودم تولید مثل کنم ، شما طرز فکرت درسته اما نه برای این حیوانات اونا مخصوص طوطی و پرندگانیه ک ازادی ندارن
چالش اول مرداد وزن اولیه 96.500 مهر به 82.800 رسیدمچالش دوم وزن اولیه 82 .......وزن الان 77.900 .........وزن 21 آذر 76.850.........وزن12دی 75.650.....۲۶ دی 74.250 .......وزن 14 اسفند 72.900......۲۱اسفند 71.900 وزن ۶۹ ۱۸ مهر ۴۰۴ وزن فعلی ۶۵ شروع دوباره تیر ۴۰۴ با وزن ۷۸ ...پایان چالش دی ۴۰۴ وزن ۶۰ کیلو
خب اگه ما به سرپرستیشون نگیریم یکی دیگه میگیره جهان طبق نظر ما پیش نمیره:)
باز رایگات به سرپرستی گرفتن خیلی بهتره تا خریدنشون مثل هزاران سگ وگربه ی که توخیابون نیازمند کمک ماهستن واینکه میگید اگه ما به سرپرستی نگیریمشون یه نفردیگه میگیره باید بگم که هرکی باید ازخودش شروع کنه خب،هیچ چیزهم غیرممکن نیست