2777
2789
عنوان

خرگوش یا گربه

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 41 پست
خب اگه ما به سرپرستیشون نگیریم یکی دیگه میگیره جهان طبق نظر ما پیش نمیره:)

چرا اتفاقا چون اینها به نسبت تقاضا تولید میشن

اگر تقاضا بیاد پایین تولدشون هم کمتر میشه

من خودم کار اشتباه رو انجام نمیدم همون یه نفر هم موثره

البته اگر به نظرم اشتباه میاد

یه وقتهایی اگر خودمون رو جای حیوانات قرار بدیم....

اگ ما نخریم ک یکی میخره ک ازشون فقط بچه بیاره ، این چرخه با خریدن یک نفر قطع نمیشه هنهی ادمها باید د ...

یک نفر هم‌یک نفره 

تقاضا یک نفر کمتر عرضه همون یکی کمتر....

دقیقا مثل زباله ریختن .....بقیه می ریزن حالا نریختن من چه فایده داره؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اتفاقا چون اینها به نسبت تقاضا تولید میشن اگر تقاضا بیاد پایین تولدشون هم کمتر میشه من خودم کا ...

این که درسته من خودمم هاپوم بی سرپرست بود و رایگان به سرپرستی گرفتم که نرم از توله کش ها و دلال های حیوان بگیرم:)حتی بچه هاشم رایگان به سرپرستی دادم اما خب همه همکاری نمیکنن..

🪑🛏
چرا اتفاقا چون اینها به نسبت تقاضا تولید میشن اگر تقاضا بیاد پایین تولدشون هم کمتر میشه من خودم کا ...

الان کل دنیا مونده ی ی تقاضای منه اون بچه در هر صورت تولید شده یکی باید ب سرپرستی بگیره الان تو بهزیستی این همه کودکه من ب سرپرستی نگیرم خودم تولید مثل کنم ، شما طرز فکرت درسته اما نه برای این حیوانات اونا مخصوص طوطی و پرندگانیه ک ازادی ندارن 

چالش اول مرداد وزن اولیه 96.500 مهر به 82.800 رسیدمچالش دوم وزن اولیه 82 .......وزن الان 77.900 .........وزن 21 آذر 76.850.........وزن12دی 75.650.....۲۶ دی 74.250 .......وزن 14 اسفند 72.900......۲۱اسفند 71.900 وزن ۶۹ ۱۸ مهر ۴۰۴ وزن فعلی ۶۵ شروع دوباره تیر ۴۰۴ با وزن ۷۸ ...پایان چالش دی ۴۰۴ وزن ۶۰ کیلو

این که درسته من خودمم هاپوم بی سرپرست بود و رایگان به سرپرستی گرفتم که نرم از توله کش ها و دلال های ...

به هرحال یک نفر هم یک نفره

الان حیاط من گربه ای آمده و بچه دنیا آورده....من بهش غذا میدم ولی نمیارم تو خونه بچه هاش رو چون باید بیرون باشن

پسرم خیلی میگه ولی خوب  میگم نمیشه از محیط طبیعی اش دورش کنی چون دوست داری بغلش کنی

عع مرسی عزیزم شما خرگوشت چ نژادیه چقدر خریدیش من تو اینستاعو دیوار اینا دیدم بودم فکر کنم میتونم با ...

من خرگوشم یه معمولی بود برای دوست همسرم بود مادر نداشت وقتی اوردش یه کوچولو بود نژادش نمیدونم

خب اگه ما به سرپرستیشون نگیریم یکی دیگه میگیره جهان طبق نظر ما پیش نمیره:)

باز رایگات به سرپرستی گرفتن خیلی بهتره تا خریدنشون مثل هزاران سگ وگربه ی که توخیابون نیازمند کمک ماهستن واینکه  میگید اگه ما به سرپرستی نگیریمشون یه نفردیگه میگیره باید بگم که هرکی باید ازخودش شروع کنه خب،هیچ چیزهم غیرممکن نیست

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
 من خرگوشم یه معمولی بود برای دوست همسرم بود مادر نداشت وقتی اوردش یه کوچولو بود نژادش نمیدون ...

اها باشه ممنونم عزیزم

چالش اول مرداد وزن اولیه 96.500 مهر به 82.800 رسیدمچالش دوم وزن اولیه 82 .......وزن الان 77.900 .........وزن 21 آذر 76.850.........وزن12دی 75.650.....۲۶ دی 74.250 .......وزن 14 اسفند 72.900......۲۱اسفند 71.900 وزن ۶۹ ۱۸ مهر ۴۰۴ وزن فعلی ۶۵ شروع دوباره تیر ۴۰۴ با وزن ۷۸ ...پایان چالش دی ۴۰۴ وزن ۶۰ کیلو

باز رایگات به سرپرستی گرفتن خیلی بهتره تا خریدنشون مثل هزاران سگ وگربه ی که توخیابون نیازمند کمک ماه ...

باشه شما از خودت شروع کن امیدوارم ک این چرخه قطع شه اخرش هم من به جمعتون میپیوندم دوسته عزیز

الان کل دنیا مونده ی ی تقاضای منه اون بچه در هر صورت تولید شده یکی باید ب سرپرستی بگیره الان تو بهزی ...

هروسی نظری داره من نظرم رو گفتم چون منم قبلا این نظر دگرو نداشتم  و حیوون داشتم ولی وقتی یه جا خواندم و حالا شده عقیده ام

معمولا اونها که زباله می ریزن میگن همه ریختن اینجا حالا یه زباله من چه فرقی میکنه ...ولی آیا درسته؟

اوخودو چ نازه ایشالله همیشه سال باشه

باز رایگات به سرپرستی گرفتن خیلی بهتره تا خریدنشون مثل هزاران سگ وگربه ی که توخیابون نیازمند کمک ماه ...

اهوم منم خودم رایگان به سرپرستی گرفتم و خیلی از دوستان بخاطر اینکه سگایی که بی سرپرستن مثل سگای گرون ظاهر انچنانی ندارن میرن میخرن:/

🪑🛏