2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین

37 بازدید | 4 پست

برادر شوهرم و شوهرم خیلی باهم راحتن البته من ازین زیادی راحت بودنشون همیشه ناراحت میشم چون خیلی خیلی راحت برادر شوهرم به همسرم که ازش کوچیکتره بی احترامی میکنه شوهرمم فقط میخنده میگه داداشمه همین مدلیه ناراحتی نداره که بعد من هنوز عقدم نرفتم که سر خونه زندگیم تهران مجردی خونه دارم چون کارمندم و پدرمادرم شهرستانن مسیرمم از غرب به شرقه واقعا خسته میشم خستگی کار از یه طرف خستگی مسیر از یه طرف دیگه دیشب پیام داده به شوهرم که فرداشب شام میایم خونتون منم با شوهرم حرف زدم گفتم خودش باید درک کنه اول اینکه من هنوز خونه مال خودم ندارم و مستاجرم دوم اینکه سرکار میرم واقعا نمیتونم وسط هفته مهمون دعوت کنم چون با شوهرم راحته ایراد غذارم میگه البته شوهرمم خونشونه به غذا ایراد میگیره ها 

بعد اینکه هروقت خواستیم بریم بیرون اکثر وقتا شوهرم بهش زنگ میزنه با خانمش بیاد 

من نمیگم نره پیشش یا رفت و امد نکنیم ولی میگم هرچیزی به اندازش 

دیشبم شوهرم ناراحت شد میگه وقتی خودش میگه شام میایم بگم نه؟ گفتم این سری بیاد به خاطر تو ولی سریای بعد باید خودت مدیریت کنی

یا مثلا میبینه ناراحتم میره مستقیم به داداشش میگه خانمم ناراحته ازت که بهم بی احترامی کردی یا مثلا خانمم دوس نداره بیاد خونتون میگم حداقل از طرف من نگو یا جوری بگو که بعدا میونتون خراب نشه میگه من با اون این حرفارو نداریم

بنظرتون من حق دارم ناراحت بشم؟ شوهرم خیلی خوبه فقط همین کاراش اذیتم میکنه

خدا        

حق داری همسرت باید بدونه خودش با داداشش راحته تو که باهاش راحت نیستی حرفای خصوصیتون رو نباید به اون بگه

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
حق داری همسرت باید بدونه خودش با داداشش راحته تو که باهاش راحت نیستی حرفای خصوصیتون رو نباید به اون ...

متاسفانه این اخلاقش خیلی بده دیشبم بهش گفتم دیگه نمیتونم اینجوری تحمل کنم میگه چطور داداشمم که خانمش ازم ناراحت میشه میاد بهم میگه 

انگاری اصلا چیزی تحت عنوان خصوصی تو زندگیشون ندارن حتما باید همه چیشونو بهم بگن

خدا        

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه این اخلاقش خیلی بده دیشبم بهش گفتم دیگه نمیتونم اینجوری تحمل کنم میگه چطور داداشمم که خانمش ...

خوب اونم اشتباه میکنه میگه دیگه مجرد نیستن که، همسر دارن باید حریم خصوصی داشته باشن و این اصلا به معنی این نیست که صمیمیت نداشته باشن اینارو بهش بگو

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
خوب اونم اشتباه میکنه میگه دیگه مجرد نیستن که، همسر دارن باید حریم خصوصی داشته باشن و این اصلا به مع ...

دیشب کلی باهاش صحبت کردم امیدوارم درست بهش فهمونده باشم و نتیجه بده 

خدا