2777
2789
عنوان

مشهدیااا

111 بازدید | 22 پست

چقدر دکتر بخشایی رو برا عمل بینی قبول دارید؟؟

مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻
قبول ندارم 

چرا ؟میشه توضیح بدی؟

وقت ازش گرفتم برا جراحی

مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چرا ؟میشه توضیح بدی؟ وقت ازش گرفتم برا جراحی

خیلی بد اخلاقه 

کاراشم بشدت طبیعی اصلا انگار ن انگار عمل کردی 

تو مشهد دکتر ناهید و جلائیان رو قبول دارم فقط 

از آیینه بپرس....نام نجات دهنده ات را ..💎
خیلی بد اخلاقه  کاراشم بشدت طبیعی اصلا انگار ن انگار عمل کردی  تو مشهد دکتر ناهید و جلائ ...

ناهید دیر وقت میده

جلالیانم خبر ندارم

از دکتر لطف علی زاده چی شنیدی؟خوبه؟

ناهید دیر وقت میده

من طبیعی میخام

برام فقط مهمه قرینه باشه و خراب نشه

اصلا وابدا

چرا میشه توضیح هم بدید کاملا خااااهش بخدا وقت گرفتم

اولا خیییلی زیاد میگیره دوما اصلا قشنگ درنمیاره من ک ازکارش زیاد خوشم نیومد

لطف علی زاده شنیدی؟؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز