asalkhanoomam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 1052 عنوان مشهدیااا 111 بازدید | 22 پست چقدر دکتر بخشایی رو برا عمل بینی قبول دارید؟؟ مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻 1400/02/28 | 12:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asalkhanoomam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 1052 قبول ندارم چرا ؟میشه توضیح بدی؟وقت ازش گرفتم برا جراحی مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻
170mitra عضویت: 1399/04/09 تعداد پست: 2638 چرا ؟میشه توضیح بدی؟ وقت ازش گرفتم برا جراحی خیلی بد اخلاقه کاراشم بشدت طبیعی اصلا انگار ن انگار عمل کردی تو مشهد دکتر ناهید و جلائیان رو قبول دارم فقط از آیینه بپرس....نام نجات دهنده ات را ..💎
asalkhanoomam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 1052 خیلی بد اخلاقه کاراشم بشدت طبیعی اصلا انگار ن انگار عمل کردی تو مشهد دکتر ناهید و جلائ ... ناهید دیر وقت میده مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻
asalkhanoomam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 1052 جلالیانم خبر ندارماز دکتر لطف علی زاده چی شنیدی؟خوبه؟ مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻
asalkhanoomam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 1052 ناهید دیر وقت میده من طبیعی میخامبرام فقط مهمه قرینه باشه و خراب نشه مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻
asalkhanoomam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 1052 اصلا وابدا چرا میشه توضیح هم بدید کاملا خااااهش بخدا وقت گرفتم مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻
asalkhanoomam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 1052 اصلا وابدا کیو منظورت بود؟؟ مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻
اتنا72 عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 2919 چرا میشه توضیح هم بدید کاملا خااااهش بخدا وقت گرفتم اولا خیییلی زیاد میگیره دوما اصلا قشنگ درنمیاره من ک ازکارش زیاد خوشم نیومد
asalkhanoomam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 1052 اولا خیییلی زیاد میگیره دوما اصلا قشنگ درنمیاره من ک ازکارش زیاد خوشم نیومد لطف علی زاده شنیدی؟؟ مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻