2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اووف بدبخت افتاد تو زبون ایرانی ها چشش زدن

آره خوب چشم هم بی تاثیر نبود 

ولی اون چیزی کهدتوی عمر کوتاهش یدست آورد خیلی ها توی ۹۰ سال بدست نمیارن و انقدر اثرگذار نیستن. 

آره خوب چشم هم بی تاثیر نبود  ولی اون چیزی کهدتوی عمر کوتاهش یدست آورد خیلی ها توی ۹۰ سال بدست ...

جای انیشتنومیگرفت عمرش کفاف ندادولی مهم اینه که ازهمون اندک هم نهایت استفاده روبرد.لعنت به سرطان

اگرخانواده داری یعنی توهمه چیزداری
آره خوب چشم هم بی تاثیر نبود  ولی اون چیزی کهدتوی عمر کوتاهش یدست آورد خیلی ها توی ۹۰ سال بدست ...

دوست داشتن که فکر نکنم ولی به عنوان یه هموطن نابغه بهش افتخار میکنم

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

روحش شاد باشه 

بله ما هزاران هزار پسر و دختر ایرانی داریم که میتونن پیشرفت کنن و جزو افراد سرشناس و دانشمند ها بشن شاید الان یکی از اونها داره پست منو میخونه!

کمی آگاهی و برنامه ریزی ❤

من آنِ توام        مرا به من باز مده..

خیلی دوسش دارم

Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂
روحش شاد باشه  بله ما هزاران هزار پسر و دختر ایرانی داریم که میتونن پیشرفت کنن و جزو افراد سرش ...

قبول دارید تو همین ایران کسی که ریاضی نیخونه رو خیلی تحویل نمیگیرن درصورتی وه واقعا سخته یه حوی هست که انگار ریاضی به درد جامه نمیخوره پزشکی و مهندسی که درد جامعه میخوره

قبول دارید تو همین ایران کسی که ریاضی نیخونه رو خیلی تحویل نمیگیرن درصورتی وه واقعا سخته یه حوی هست ...

خیلی افراد قبول دارن خیلیا ندارن

در کل باید رو هدف مصمم بود 

تو همین ایرانم میشه به اوج رسید چی بهتر از وطن آدم 😍

خواستن توانستن است

من آنِ توام        مرا به من باز مده..

خیلی افراد قبول دارن خیلیا ندارن در کل باید رو هدف مصمم بود  تو همین ایرانم میشه به اوج رسید ...

آره خوب امکانات کمه ولی میشه 

اینجا مشکل انگیزه هست و باور جوون ها 

و اینکه از لحاظ مالی یه دانشجو تا حدی تامین باشه که بتونه تمرکز کنه 

و واقعا خیلی سخته که یه مادر بتونه کار علمی سنگین کنه