2777
2789
عنوان

شپش موی سر

159 بازدید | 20 پست

توروخدا کمکم کنید دخترم ۴ ماهه که شپش گرفته هنوزم تموم نشده هرروشی که بگین امتحان کردم فایده نداره...موهاشو کوتاه کردم.سس مایونز میزنم .شامپو و روغن مخصوص گرفتم.با سرکه میشورم...فقط بخاطر اینک باردار هستم نتونستم دکتر ببرمش..توروخدا اگه راهکاری دارین بگین ممنون میشم

خدایا بابت دوتا فرشته ای که بهم دادی شکرت میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر منم 3ماهه درگیرشه، خیلی راها رفتم بی فایده بود متاسفانه خودمم گرفتم و از ته زدم موهامو چون خیلی ...

وای یعنی هیچ راهی نیست که خلاص بشیم

خدایا بابت دوتا فرشته ای که بهم دادی شکرت میکنم

همون شامپو پرمترین و جدا کردن تمام رشک ها 

عوض کردن ملحفه ها بالش و پتو و شستن با ابداغ و گهن کردنشون جلو افتاب 

مراقب باشید خودتون درگیر نشید

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚

الان کل لباسا و رخت خوابش الوس، اول کامل اونا رو جمع کن اگه تمیزن فقط جمع کن تو پلاستیک بذار، بذار کنار و دوهفته استفاده نکن لباسا و رخت خوابی براش اماده که کن که مدت هاس استفاده نکردین. احتمالا خودتم مبتلا شدی. سرشو سس مایونز بزن و سرخودتو هشت ساعت تو پلاستیک بمونه بعد بشور قشنگ با شونه دندونه ریز شونه کن. اسپری حشرات هست اونم بگیر به مبل و فرش و اینا بزن. دو روز پشت هم این کارو کن

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉
وای یعنی هیچ راهی نیست که خلاص بشیم

سرکه طبیعی بزن به موهاش، بعد روسری یا پلاستیک سرش کن حشره هاش خفه بشن بعد با شونه دندونه ریز تو آفتاب همش و دربیار شونه رو هم مدام تو سرکه بزن بعد به موهاش بکش، که وقتی دراومدن بیفتن تو کاسه سرکه بمیرن. اینو خالم بهم گفت میخام انجام بدم

تخماشو تا امکان جدا کن

از عطاری تنباکو بگیر،با آب یه ساعت رو بجوشون صاف کن،ابشو بزن به تمام کف سر وموها،یه پلاستیک بکش روش ۴_۵ساعت بمونه

بعد برو حموم با شونه مخصوص شونه کن

ملافه ولباسها رو هم اتو کن 

جاریم با این روش کلا نابودشون کرد، خودش وبچه هاش درگیر بودن 

تنها راه درمان شپش به نظرم فقط اینه بشینی دونه دونه تخمای شپش از سرش در بیاری،اگه تخم هارو در نیاری هر کاری هم بکنی بازم اینا از تخم درمیان و روز از نو روزی از نو،اول ببرش حموم شامپو مخصوص بزن به سرش،بعد که موهاش خشک شد روغن زیتون بزن سرش و بذار یکم بمونه،بعد بشین لایه لایه موهاشو شونه ریز بزن و تخم هارو در بیار و بذار لا دستمال و بریز دور،بعدم تمام خونه و ملافه هارو تمیز کن چند روز متوالی هی موهاشو چک کن و تخم هارو در بیار سرکه هم اسپری کن و شونه بزن،سرشم  با روسری ببند تا دیگه تموم شه،

عزیزم رشک ها باید جدا بشن اونم با دست وگرنه هیچ جوره تموم نمیشه اون رشکها با شستن کنده نمیشه و تبدیل به شپش میشه حتما حتما هر روز بشور نرم کننده بزن به موهاش و با شونه ی ریز ،شونه کن تا شپشا بریزه و نتونه تخم بذاره

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن