2777
2789
عنوان

بیاین💔

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 34 پست

بعد از اون خیلی سرد شده بود

بعد هم من دیدم دارم اذیت می شم گفتم اگه بهش بگم دوست داشتم و دارم شاید بهتر بشه ولی نشد

بهش گفتم و داغون شد

ولی با این حال باز هم بعد از دو هفته منو بخشید ولی گفت دیگه هیچی مثل قبل نمیشه

بعد از اینکه بخشید منو بهم می گفت وقتی اینو بهش گفتم خندش گرفته بود که چقدر مسخره شده بوده این همه سال چقدر بی خودی اذیت شده بوده 

نمی دونم راست یا دروغ ولی می گفت نفسش بالا نمیومده 

می گفت بعد از این هم همش گریه می گرده که چرا بهم اعتماد کرده 

آرمی💜بلینک💗🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد هم دوباره با هم خوب شدیم ولی دیگه هیچی مثل قبل نشد

ولی نمی دونم چرا هنوز درس عبرتی برای من نشده بود و هنوز به کارام ادامه می دادم😔💔

تا هفته پیش تحلمش تموم شد و گفت قطع رابطه کنیم منم یه مقدار مغرورم گفتم باشه😐😐😐😐😐😐😐

ولی الان همو بلاک نکردیم داخل واتساپ سیو داریم ولی هیچ حرفینزدیم 

به نظرتون چکار کنم؟

آرمی💜بلینک💗🖤
بعد هم دوباره با هم خوب شدیم ولی دیگه هیچی مثل قبل نشد ولی نمی دونم چرا هنوز درس عبرتی برای من نشده ...

خب صد در صد حق داره خب کالا دیکع به اشتباهت ادامه نته یا ولش کن بره با کسیکه مث تو مغرور نباشه و اذیتش کنه بختشو امتحان کن یا دیکه بهودت بیا و با یه پیام بلند بالا از دلش در آر بخاطر زجرهایی که بهش دادی،تقصیر اونه که زیادی لوست کرده

خب صد در صد حق داره خب کالا دیکع به اشتباهت ادامه نته یا ولش کن بره با کسیکه مث تو مغرور نباشه و اذی ...

تازه بعد از این همه بهم میگفت تو لایق دوست داشته شدن هستی

آرمی💜بلینک💗🖤