2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

63 بازدید | 6 پست

من از بچگی زیاد سختی کشیدم از ۲ ۳سالگی همرو هم یادمه ،تا الان ک ۱۷ سالمه ،خیلی اتفاقای بدی برام افتاد از هرچی ک فکرشو کنید ،

من از ۱۴سالگی کلاسای ارایشگری میرفتم و از ۱۵ سالگی کار کردم ،همه خدمات ارایشگری حتی تتو بدن ،رشتم انسانیه دارم میرم کلاس ۱۱هم ،میخوام حقوق بخونم،ما خانوادتن زود ازدواج میکنیم ،جدیدا یه اقایی از خانوادم خاستگاری کردن ک چند ماه اشنا بشیم بعدش نامزد کنیم ،این اقا ۲۸ سالشه ،یهوو یه رفتارای عجیبی میکنه  یهو قیافه میگیره حرف نمیزنه ،اوایل خودم میخواستمش ولی حالاا ...ایشونم از بچگی سختی کشیدن .هروقت میخواد دردو دل کنه حرف از گزشتش میزنه ک من ۴ سال با یه دختره بودم ک ۹ سال از خودم بزرگتر بود منم سریع واکنش نشون میدم و دعوامون میشه اونم همه تقصیرارو میندازه گردن من ،حالا قراره مامانش جمعه بیاد خونمون با مادرم حرف بزنه ،ولی از دیروز ک این رفته بازار عصابش خورده ک کلی قرض کردم جنس خریدم حالم بده فلانم بیسارم ،از وقتی باهم جرف زدیم همش میگفا بی حالم حالم بده فلانم ،انرژی منم ک کم کم داشتم خوب میشدمو سرحال میشدمو گرفته ،نمیدونم چیکار کنم ؟

انشالله که مشکلت حل بشه 

چی بگم 🥺

اِجتماعی بودنّ ،،،با همه صحبت کردن ، لاس زدَن   نیست.؛ اجتماعی بودن یعنی بدونیدّ کجا  و  با چه ک                                                                                                                              ♥️JUST STUDY♥️     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان