2777
2789
عنوان

گناه من چیه

125 بازدید | 12 پست

دیروز بعد از مدتها با دوستم رفتم بیرون اونم با دو ماسک وهی دستم ضدعفونی می کردم هیچ ماسکم در نیاوردیم فقط قدم زدیم وبه چند مغازه لباس نگاه کردیم وبعدش رفتیم پیاده راه اونجا یه چند عکس انداختیم ولی مامانم از دماغم آورد هی به سرم می زنه  می گه قصد کشتنه ما سه تاس کرونا میاری ما می میریم تو راحت می ری میگردی هنوز خودشون اجازه دادن ولی مامانم دیگه نگم کیا اینجورین؟؟

فقط خدا😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو شلوغی اگه نری اشکالی نداره 

ولی من متاسفانه ترس دارم وهمش تو خونم ،جاهای خلوت هم چون تنهام وهمسرم نیست یا دوستی ندارم نمیتونم برم ،بچم داره داغون میشه تو خونه ،هیچ جایی هم نیست که بشه رفت ،اخر شب خلوته که خب جو برا یه خانم تنها زیاد مناسب نیست وممکنه مزاحمتی پیش بیاد ،روزها هم که شلوغ،در نتیجه خونه موندن رو ترجیح دادم 

باز خوبه تو میری بیرون من خانوادم اجاره بیرون رفتنم نمیدادن

نمی دادن دیگه تازه تازه میدن میگن برو هنوز حق به رستوران رفتن ندارم تا اینکه واکسن بزنم ومیگن با ماسک برو مامانم حساسه بابام حساسه ولی دلش نمی یاد میگه برو بگرد با ماسک ورعایت کن بی چاره حتی دیروز گف کافه اینا نرید اگه دلتون بستنی خواس بخرید ویه جا خلوت بخورید ما ماسک در نیاوردیم

فقط خدا😍
نمی دونم با دوستای خودش قرار پارک گذاشته فک می کنن من میارم کرونا به خونه

نگرانته بهش اطمینان بده بگو مامانم عزیزم میدونم نگرانمی ولی من اصلا ماسک را برنمیدارم و خیلی مواظبم اگه همش بخوام تو خونه بشینم روحیه ام داغون میشه

یادِتــــــــــــه میگُفتَم ماهِ مَنــــــــــــی تـــــــــــــو...؟ماهِ مَـــــــــن تـــــــــــــــو اَلان دَلیلِ آهِ مَنــــــــــی...!
گناه تو خوشگلیته  خوشگلی دردسر داره

چرا اخه قبل از کرونا خودشون منو از خونه می کردن بیرون حتی تا جشن نامزدی دوستم مامانم خودش تا کفش وجورابم آماده کرده بود من گفتم تا از کلاس بیام لباسام برای جشن آماده کنم مامانم می دونست چی می پوشم آماده کرده بود کرونا دیوونشون نه خوشگلی من

فقط خدا😍
نگرانته بهش اطمینان بده بگو مامانم عزیزم میدونم نگرانمی ولی من اصلا ماسک را برنمیدارم و خیلی مواظبم ...

به قرآن ماسک برنداشتم و صدبار گفتم خودشون گف می تونی هوای آزاد با پروتکل بری  دوستم یه چن بار گف و بعد دیگه گفتم دلشو نشکنم برم باهاش اونم حقا ماسکشو در نیاورد وضدفونی دستش بود الان مامانم بادوستاش قرار پارک گذاشته خوب چه فرق داره اونجا کرونا نیس؟

فقط خدا😍
حالا مامانته یه چیزی گفته دختر بی خیال این روزها هیچ کس اعصاب درست و حسابی ندراه کش نده بزار تموم شه

چیزی نمی گم خود به خودی دیوونه شده هی به سرم میزنه

فقط خدا😍