2777
2789
عنوان

وای وای

197 بازدید | 18 پست

تو رو خدا حالم بده چی کار کنم 

حالن جنون داره بهم دست میده 

حالت تهوع دارم 

چرا دنیا اینجوری شده 

تو زندگیم خیلی مشکلات دارم 

وای این خرمدینم شنیدم دارم دیوونه میشم 

اصلا قیافه پدرمادرش و خودش تو ذهنمه حالم بهم میخوره 

وای نگینا بسع تاپیک در مورد خرمدین 

ولی بخدا حالم بد بود 

ت  رو خدا درک کنین تنهام تو خونخ 

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 

واس چی اومدیم تو این دنیا 

اخرش که چییییییییی

وای دارن دیوونه میشم 

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم

شوهر نامردم دیشب میگه خب بچه ی بدی بوده حق داشتن پدرمادرش

بهش گفتم خاک تو سرت😔😔😔

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔

همیشه میگفتم و بازم میگم : نتیجه میگیریم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 😌☝️

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
تو فکرش نرو عزیزم اول صبحه لباس بپوش برو پیاده روی

اخه که چیییی اومدبم این دنیا که چیییی ببشهههههه

وای جونندارم پاشم 

سر چی همچین کاری کردن؟

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

وقتی حالت بد میشه گلم بهش فکر نکن اول صبحی مجبوری خودت مقصری اول صبح مثبت فکر کن

دیشب کلی گریه کردم 

دعوا با همسرم

کلیع درد داستم سوزش داشتم 

صب پاشدم خواب مونده بود با تنش اونو راهی کردم 

حالا این قلبم داره میاد تو دهنم 

وای اخرش چی میخاد بشه

منم شوهر نامردم دیشب میگه خب بچه ی بدی بوده حق داشتن پدرمادرش بهش گفتم خاک تو سرت😔😔😔

وایییی میترسمممم

تو فک کن برده تو حموم 

خوت پاچیده اللن تو درو دیوار 

واییییی دارم روانی میشممممم

دیشب کلی گریه کردم  دعوا با همسرم کلیع درد داستم سوزش داشتم  صب پاشدم خواب مونده بود با ...

اشتباه.اول صبح فکرت منفی باشه اون روزت همش تو اون فکری روحیت خراب میشه

دوست💋 داشتن به گفتن نیست......گاه نگاه ست گاهی سکوت.💝
همیشه میگفتم و بازم میگم : نتیجه میگیریم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 😌☝️

از زندگی کردن 

متنفرمممممممم

از مردن مثل سگ میترسم 

لین دنیا چیه که ما اومدیم توش

وایییی خدا کیه 

وایییییییی چی میخاد بشه 

مت دارم روانی میشم 

پاشو یه آب بزن صورتت برو یکم پیاده روی.. خودمون کم مشکل داریم میشینید اینا رو هم نگاه میکنید؟

اخرش میخاد چی بشه ابن دنیا کجاست 

مردیم میخایم چطور بشیم 

وای طاقت دارم 

از دیشب دارم یه ریز اشک میریزم