vooooov مدیر استارتر عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 85 عنوان مشهدیابیان 75 بازدید | 5 پست سلام من خوزستانیم.میخوان بیاییم مشهدبرای زنگی.اونجاکارسراغ داریدک حقوشش کفایت کنه براخرجمون .دوتابچه داریم.درضمن شوهرم برقکارساختمان ولوله کشی آب وفاضلاب هم انجام میده.ممنون اگ بتونیدکمک کنید 1400/02/28 | 03:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
79mahdieh عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 1883 کار ک نیس مگر باوجود پارتی.. اگ تو شهر خ. دتون کاردارید مشهد نیاید خدایا شوهرم و جوجه کوچولومو برام حفظ کن🙃🙃
سوگند1393 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8359 متاسفانه اوضاع کاربارخوب نیست من داداشم لوله کش اب ساختمان هست سه ماه بیکاره مگه ازقبل باکسی اشما باشین براکار😔😔😔 هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
دخترقوی عضویت: 1397/07/08 تعداد پست: 3081 بیا مغازهواجاره کنین شروع به کار کنه شوهرت خدایا هیچکسرو با بچه امتحاننکن
vooooov مدیر استارتر عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 85 بیا مغازهواجاره کنین شروع به کار کنه شوهرت سرمایه نداریم متاسفانه
سوگند1393 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8359 سرمایه نداریم متاسفانه اینجا خونه دارین اوضاع خونه خیلی بد برارهن واجاره قیمتای فضای من که دیگه ازاین گرونی بریدم 😭😭😭😭😭😭خونه گیرنمیادمستجرم هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍