2777
2789
عشق پسرم

اخ حدس زدما،،،بهشون سلام برسون بگو الکی تلاش نکن جز چتریات دیگه هیچیت شبیه مادرشوهرت نمیشه     

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😍😍😍 عشقشون پایدار😍🥰

فداتشم‌عزیزم همچنیت تو و عشقت ❤❤❤

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
واقعا خوبه من هر کی میاد خونم شربت و میوه و کیک و بسکوییت و تخمه بسون میدم  چایی نمیدم‌ دیگه بع ...

وا خب تو نمیخوری به ملتم چای نمیدی 😂😂😂

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
اخ حدس زدما،،،بهشون سلام برسون بگو الکی تلاش نکن جز چتریات دیگه هیچیت شبیه مادرشوهرت نمیشه   ...

🤣🤣🤣🤣تو روحت میناااا

چشم قشنگ منی 🧿

😍😍😍❤❤❤❤

خودش اینجاست جانم کاربر رویایی😂😂

یا امام بی نامو نشان ....گفتما چرا اون کاربر تشکر کرد  فکر کردم خط تو خط شده...یکی کمک کنه جمعش کنم 🤦‍♀️

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
بزار ماهم معرفی کنیم😬😬عکس بزارم براش😂😂

اره ریپ کن که ببینه 😚😚