2777
2789
عزیزم اصلا استرس نداشته باش مامان من پارسال رفت  بیهوشت میکنن یا نیمه بیهوشی؟

من یساله درگیرم خب

ولی اندوسکوپی نکردم تاخالا

خودم میخوام بیهوشی بزنم

درد دارع😕

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لعنت بر ذهن منحرف😐💔

🤣

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
خدانکنه زندگی یساله درگیرم خالا شدید شده ان شاالله چیزی نیس چخبر ا خودت♥😍

همیشه مراقب سلامتیت باش ،انشالله زودی خوب میشی 😍❤❤❤شکر منم بیخوابی خیلی اذیت میکنه خوابم میاد بعد مقاومت میکنم کلا خوابم میپره 😂😂

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
تهت😂😂😂بعضی  روزا فقط یه وعده میخورم حالا یه چند وقته دیگه نمیرم پیاده رویی دوباره شروع کردم ...

😂😂،عرق خیلی مهم نیست که تپش قلب مهمه که بالا بره کالری بسوزونی

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
من یساله درگیرم خب ولی اندوسکوپی نکردم تاخالا خودم میخوام بیهوشی بزنم درد دارع😕

بیهوشی بزنی بهتره

مامان من چون واسش بیهوشی خطرناک بود بیحسی زدن ولی با این حال باز درد زیادی نداشت

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔
زیر چشام گود افتاده😂😂😂

برا منم داره میفته اصلا گریم گرفته دیگه ادم واقعا از ریخت میفته 

همیشه مراقب سلامتیت باش ،انشالله زودی خوب میشی 😍❤❤❤شکر منم بیخوابی خیلی اذیت میکنه خوابم میاد بعد م ...

بجاش بدتر از من روزا میخوابی دیگه😐😐😐😐

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔
خوب میگن عرق کنی خوبه که☹☹☹☹

اره ولی عرق بیشتر سموم بدنو خارج میکنه چربیسوزی واسه وقتیه که ضربان قلب بالا بره 

بیهوشی بزنی بهتره مامان من چون واسش بیهوشی خطرناک بود بیحسی زدن ولی با این حال باز درد زیادی نداشت

اخی

تا ببینم چ میشع🥺♥

فاداتشم