2777
2789
عنوان

لکه زرد چشمم!+عکس

2851 بازدید | 8 پست

سلام همراهای همیشگی یک عدد غمگینم   

حدودا شهریور سال پیش دکتر پوست برای یه سری جوشهای جزعی بهم یه قرص قوی ضدجوش به نام کنوترن داد(مطمئنم اسمشو شنیدید بهش قاتل کبد هم میگن :]] )

بماند که پشت جلدش از عوارضش نوشته بود افسردگی شدید،مرگ ناگهانی،اقدام به خودکشی!

و بماند که چقدر خبر رسید دخترامون رو بااین قرص دکترا کشتن:)

من مشکلم تودوران مصرف قرص فقط شکم درد شدید بود و بیحالی شدید(انگار به پاهام وزنه بسته باشن) اما چون دکتر گفته بودحتمابخوروگرنه پوستت خراب میشه میخوردم:)))) 

بهمن قرصام تموم شدن از اسنفند یه لکه زرد اومد روچشمم(احتمالا عکس تاره واضح نیست)

خیلی واسش ناراحتم چشممو زشت کرده(حالا نه که چشمم خیلی قشنگه!)

بچها میترسم مشکل زردی باشع و مشکل کبدی

تاحالا همچین چیزی دیدید؟

مادرم رفته نوبت چشم پزشکی گرفته😐اخه ربطی داشت؟

نمیدونم والا اگه تجربه دارید لطفا درمیون بذارید محتاجم خدایی😞💔

منم گوشه یکی از چشمام زرد شده 

یه نفر دیدم گفت این لکه زردو جدی بگیر ممکنه مشکل داخلی باشه:( از اون روز استرسم گرفت چون اون قرص احتمال داره به کبدم آسیب زده باشه شماهم جدیش بگیرید😢❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این زردی از کبد

خودم رو پس گرفتم از تمام کسانی که سیلی محکمی به صورت ساده محبتم زدند خودم را پس گرفتم تا جای خالی مرا یک نفر از جنس خودشان پر کند اینکه سکوتمیمردم  تا احساسم را جریحه دار کنند احمقانه ترین شکل سادگیست
یه نفر دیدم گفت این لکه زردو جدی بگیر ممکنه مشکل داخلی باشه:( از اون روز استرسم گرفت چون اون قرص احت ...

اگه تهرانی آدرس یه دکتر خوب بدم 

خودم رو پس گرفتم از تمام کسانی که سیلی محکمی به صورت ساده محبتم زدند خودم را پس گرفتم تا جای خالی مرا یک نفر از جنس خودشان پر کند اینکه سکوتمیمردم  تا احساسم را جریحه دار کنند احمقانه ترین شکل سادگیست
به نظرت نوبت چشم پزشکی رو کنسل کنم بریم دکتر عمومی؟یا چشم پزشکم متوجه میشه 

به هیچ عنوان ربط به چشم پزشک نداره این مشکل داخلی